--> У Луцьку для таксі - окрема мережа стоянок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку для таксі - окрема мережа стоянок

2
2
У Луцьку для таксі - окрема мережа стоянок
Луцька міськрада таки узгодила мережу стоянок таксі

Сьогодні заступник міського голови Сергій Григоренко провів нараду із перевізниками та суб'єктами господарювання, що надають інформаційно-диспетчерські послуги, на якій було узгоджено мережу стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.
Про це йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

Директор КП “АвтоПаркСевіс” Олександр Мартинюк нагадав, що у червні цього року було прийнято рішення виконавчого комітету Луцької міської ради “Про організацію роботи мережі стоянок таксі на території міста Луцька”. Відповідно до нього розроблено та затверджено Положення про організацію мережі стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

Сергій Григоренко повідомив, що перші вісім знаків найближчими днями буде придбано і встановлено у центральній частині міста у місцях, які були узгоджені з перевізниками. До нового року планується вирішити питання стоянок у місті Луцьку на 75%, а до 21 лютого, Міжнародного дня таксиста, стовідсотково виконати рішення виконкому. Тож він закликав перевізників активніше подавати свої пропозиції щодо розміщення стоянок таксі у Луцьку.

Зараз проектанти працюють над облаштуванням другої черги стоянок таксі, які будуть обладнані дорожніми знаками та дорожньою розміткою, відповідно до Правил дорожнього руху на проспектах Відродження, Волі, Грушевського, Київському майдані, вулицях Ветеранів, Бойка, Винниченка, біля Центрального ринку.
Теги: таксі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що то за ссилка на Міську раду, яка веде на новину волинньюз?
Відповісти
Брєд!!!! Ніхто ні з ким не узгоджував! Ніхто нічого не підписував!!!!Знову 1.5 години було бла-бла-бла...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні