--> Луцький спортклуб «Plaza» та Петро Нестерук зробили «здоровий» подарунок «Містеру факультету» ЛНТУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький спортклуб «Plaza» та Петро Нестерук зробили «здоровий» подарунок «Містеру факультету» ЛНТУ

1
6
Луцький спортклуб «Plaza» та Петро Нестерук зробили «здоровий» подарунок «Містеру факультету» ЛНТУ
У Луцькому національному технічному університеті обрали містера факультету «Будівництва та дизайну». На звання найкращого претендували семеро студентів різних спеціальностей.

Захід відбувся за сприяння та підтримки спортивного клубу «Plaza» та фонду Петра Нестерука «Дізар». Саме вони виступили спонсорами свята, яке відбулось в ЛНТУ, і подарували переможцю абонемент у спортивну залу.

«Кожен з учасників старанно готувався до конкурсу. Обирали їх за допомогою анкетування в соціальних мережах, деякі самостійно погоджувались на участь у такому заході. Обрали ми найдостойніших. Кожен з них по-своєму індивідуальний та вартий бути Містером нашого університету та факультету», - розповідає одна з організаторів дійства, студентка Вікторія.


Почали учасники з відео представлення, де кожен з них зумів розповісти про себе. Хтось намагався вразити присутніх добрими справами, а хтось талантами та жартами. Зрозуміло, що кожен намагався отримати не лише звання містера, а й сертифікат на безкоштовні заняття у новенькому залі спортклубу «Plaza» від генерального спонсора свята.

Бурхливу реакцію публіки викликав конкурс талантів, на якому учасники продемонстрували те, що люблять робити та вміють найкраще: малювали картини, танцювали вальс та навіть стриптиз.


У результаті перемогу здобув - Владислав Ільчук.

Саме він, окрім диплому зі званням «Містер факультету», отримав абонемент на заняття у спортивному клубі «Plaza». Сертифікат, який до слова коштує близько 2-х тисяч гривень, вручив переможцю директор спортзакладу Василь Петрищак.

«Сьогодні я тут з однією метою – розвивати спорт. Завдяки такому подарунку я хочу долучити молодь до здорового способу життя. Хочеться, щоб молодь розвивалась, займалась спортом та самовдосконалювалась», - наголосив Василь Петрищак.

Також він розповів, що переможець конкурсу матиме змогу 2 місяці безкоштовно займатись спортом у тренажерному залі. За словами директора спортклубу «Plaza», Владислав Ільчук матиме змогу тренуватись у одного з найкращих тренерів закладу, який підкаже що і як варто робити, аби тримати своє тіло у хорошій формі.

Василь Петрищак пообіцяв, що він та команда спортивного клубу «Plaza» й надалі долучатиметься до подібних заходів, аби спільно з фондом Петра Нестерука «Дізар» пропагувати здоровий спосіб життя.
ФОТО Лілії Колотюк:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
така сірість, що страшно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні