--> ОСББ посварилось з «Луцьктеплом» через суміжний шмат землі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ОСББ посварилось з «Луцьктеплом» через суміжний шмат землі

0
5
ОСББ  посварилось з «Луцьктеплом» через суміжний шмат землі
Голова ОСББ «Дім 125» Людмила Давидова звернулася до міської ради через побоювання, що на суміжній ділянці на вулиці Рівненській ДКП «Луцьктепло» розпочне будівництво.

Про це повідомили під час засідання постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру у п’ятницю, 9 грудня, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Голова ОСББ «Дім 125» Людмила Давидова розповіла, що на суміжній із ОСББ ділянці 25 років тому побудували котельню. Жінка обурюється через визначення в документі про встановлення меж земельної ділянки, в якому прописано «дозвіл на обслуговування та будівництво».

Давидова додала, що підпише тільки обслуговування, а не будівництво.

Натомість представник ДКП «Луцьктепло» запевнив, що усю документацію виробляють через ТзОВ «Містобуд – Луцьк», яке в документах завжди вказують «будівництво та експлуатація».

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра заспокоїв голову ОСББ і сказав, що «Луцьктепло» будувати нічого не буде. Обранець також наголосив на тому, що таке формулювання передбачене в Земельному Кодексі і земельне управління не може відступитися від такого формулювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні