--> «Чорний PR»: на Волині проти кандидатів знову поширюють антиагітки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Чорний PR»: на Волині проти кандидатів знову поширюють антиагітки

0
-4
«Чорний PR»: на Волині проти кандидатів знову поширюють антиагітки
У Княгининівській громаді сьогодні вранці знову поширювали антиагітки проти кандидатів - другий номер газетки.

Про це розповіла під час брифінгу координатор громадянської мережі ОПОРА на Волині Катерина Шарпата, - повідомляє ВолиньPost.

Також про випадки «чорного PR» повідомляли у Поворській ОТГ. Йдеться про кандидатів Сергія Семенюка та Ігоря Низькогуза.

Щодо вказаних фактів вже проводяться перевірки, відзначив начальник управління превентивної роботи ГУ Нацполіції у Волинській області Володимир Солоненко.

Нагадаємо, раніше про випадки поширення антиагіток у Княгининку повідомляв кандидат Михайло Шелеп. Також є порушення щодо відкриття виборчих фондів та проміжного звітування. Так, наразі лише 7 із 31 кандидатів на посаду голови громади відкрили виборчі фонди. Також вони є у 2 партій – «УКРОПу» і «Самопомочі», а також одного кандидата на посаду депутата із 755.

За словами Шарпати, проміжні звіти про використання коштів подали ще менше суб’єктів, а у поданих є помилки, тому вони планують звертатися у правоохоронні органи.

За словами начальника управління превентивної роботи ГУ Нацполіції у Волинській області Володимира Солоненка, під час виборів у 5 громадах 11 грудня чергувати будуть 80 поліцейських, 40 працівників ДСНС та 27 активістів громадських формувань, 18 грудня – 50 поліцейських, 28 рятувальників та 23 активісти громадських формувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні