--> На Волині у заметах застрягло 7 авто та швидка допомога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у заметах застрягло 7 авто та швидка допомога

0
5
На Волині у заметах застрягло 7 авто та швидка допомога
Служба порятунку вчорашній день, 8 грудня, відпрацювала в посиленому режимі.

Зокрема, як повідомляє прес-служба ДСНС, за добу рятувальникам довелось витягати 8 автівок, в яких потрапило в біду 28 лудей.

Так, вже о сьомій ранку до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Гірка Полонка Луцького району під час руху у кювет занесло легковий автомобіль та вантажівку. На місце пригоди прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька, які за допомогою спеціального рятувального автомобіля здійснили буксирування автомобілів на проїжджу частину.

У селі Суходоли Володимир-Волинського району рятувальники вивільнили зі снігового замету карету швидкої медичної допомоги.

А вже в урочищі Смольне Ратнівського району через ожеледицю у сніговому заметі опинився легковий автомобіль. Рятувальники витягнули авто з людьми на проїжджу частину.

Окрім цього, службі порятунку довелось витягувати рейсовий автобус на трасі Мерва – Берестечко, ще одну вантажівку у Гіркій Полонці, та 2 мікроавтобуст у селищі Ольганівка Рожищенського району і селі Топилище Іваничівського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні