--> Волинські інвестиції віддали Пирожику | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські інвестиції віддали Пирожику

2
-2
Волинські інвестиції віддали Пирожику
Заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик очолив комісію, яка відбиратиме інвестиційні програми та проекти, що реалізуватимуть за рахунок обласного фонду регіонального розвитку,

До складу комісії увійшли депутати та представники громадськості, - повідомляє ВолиньPost.

Заступниками голови комісії стала депутат Ірина Вахович та начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції ОДА Юрій Кресак.

Секретарем комісії обрали начальника відділу з питань бюджету, економічної політики та проектної діяльності виконавчого апарату облради Аллу Яценюк.

До складу комісії також увійшли депутати облради Михайло Імберовський, Михайло Бегаль, Анатолій Грицюк, Святослав Кравчук, заступник голови облради Роман Карпюк, голова громради при ОДА Олександр Волянюк, координатор Обласного ресурсного центру проекту ЄС ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» Оксана Гузь, керуючий справами облради Дмитро Дубняк, директор ГО «Інститут європейської інтеграції» Василь Дутко, заступник голови ОДА Сергій Кошарук, директор департаменти інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.

Тож комісія займатиметься проведенням оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, затверджений перелік яких публікуватимуть на сайті облради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О-то такі "подарунки" тепер на день народження роБлять? Не прикопаєшся... :))) А спитали в нього, він знає що таке інвестиція? Це не коли беруть і гребуть, а коли вкладають! Поясніть йому, то відразу відмовиться і не буде такий радий як на фото! :)
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-maslyana-v-2017-roci-v-ukra%d1%97ni-i-yakogo-chisla.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/vixidni-dni-v-sichni-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-listopada-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/lyubovnij-goroskop-na-2017-rik.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні