--> Які заклади Луцька у 2017 працюватимуть цілодобово | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які заклади Луцька у 2017 працюватимуть цілодобово

0
11
Які заклади Луцька у 2017 працюватимуть цілодобово
Встановили які магазини, кафе, бари та ресторани Луцька працюватимуть цілодобово у 2017.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Так, на період до 1 січня 2018 року режим роботи до 23:00 члени виконкому затвердили для кафе «Хмельницький» на вулиці Богдана Хмельницького, 1б, кафе «Космос» на вулиці Євгена Коновальця, 1б (приватне підприємство «Спека»), кафе «Ольвія» на проспекті Відродження, 51, кафе «Бар 11» на проспекті Волі, 11 (ТОВ «Роуз кафе»), ресторанів «Піцерія Фелічіта» на проспектах Волі, 11, проспекті Соборності, 11, вулицях Стрілецькій, 11, Франка, 3 та Винниченка, 2, ресторану «Карамель кафе» на вулиці Словацького, 12, ресторану «Ресторація Курінь» на проспекті Президента Грушевського, 26, кафе «Карабас-Барабас» на проспекті Волі, 48 та автомийки з кафе «Автостоп» на вулиці Ковельській, 128в.

До 24:00 затвердили режим роботи для кафе «Вогнем і мечем» на вулиці Конякіна, 25б.

До 3:00 дозволили працювати кафе «Оболонь» на вулиці Коперника, 8а, бару «Карабас-Барабас» на вулиці Винниченка, 4, кафе «Майдан» на вулиці Євгена Сверстюка, 2.

До 4:00 затвердили режим роботи для бару «У Наталки» на вулиці Потебні, 62, до 5:00 – для кафе-бару «Стара підкова» на вулиці Данила Галицького, 1а.

Цілодобовий режим роботи погодили для торгового павільйону на зупинці громадського транспорту на вулиці Львівській, 29в, гуртівні ПАККО на вулиці Ковельській, 68а, магазину «Експрес» на бульварі Дружби Народів, 2а та кафе «Рінг» на проспекті Волі, 49а.

До слова, в усіх закладах, які працюють довше 23.00, повинні бути встановлені камери відеоспостереження. Також члени виконкому просили перевірити роботу таких відеокамер.

Окрім того, виникли зауваження до деяких з вказаних закладів. Так, член виконкому Михайло Щур повідомляв, що на території поблизу кафе-бару «Стара підкова» помічали людину зі зброєю. Незважаючи на це, виконком продовжує роботу закладу спочатку до 3.00, а тепер до 5.00.

На це начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк відповів, що суб’єкт господарювання належним чином встановив зовнішнє відеоспостереження, найняв охорону та виконав усі норми. З його слів, протягом трьох місяців у закладі не зафіксували жодного правопорушення.

Запитували також щодо можливості незаконної торгівлі алкоголем у магазині «Експрес» на бульварі Дружби Народів. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив членів виконкому, що як «корінний гепезовець», бачить, що це єдиний магазин мікрорайону, де після 23:00 можна придбати продукти - хліб, молоко тощо.

«Мій друг посперечався зі мною, що купить там алкоголь. Він тиждень туди ходив, проспорив мені дві пляшки коньяку, однак алкоголь так і не купив», - розповів Тарас Яковлев.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні