--> Стало відомо, наскільки піднімуть зарплату залізничникам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, наскільки піднімуть зарплату залізничникам

2
-5
Стало відомо, наскільки піднімуть зарплату залізничникам
Публічна акціонерна компанія "Укрзалізниця" планує підвищити заробітну плату залізничникам у 2017 року на 25%. У прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що такі показники закладені в проекті фінансового плану компанії на наступний рік, - повідомляє УНІАН.

"У проекті фінплану "Укрзалізниці" на 2017 рік передбачено підвищення заробітної плати працівникам у цілому на 25%. У разі вивільнення певних внутрішніх резервів, "Укрзалізниця" буде спрямовувати їх на підвищення заробітної плати працівників", - цитує прес-служба члена правління компанії Желько Марчека.

Так, 7 грудня в "Укрзалізниці" відбулася зустріч члена правління компанії Марчека з представниками Київської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України, в ході якої обговорювалися питання підвищення заробітної плати працівників галузі, пролонгації колективних договорів філій і підрозділів, а також розширення складу наглядової ради "Укрзалізниці" за рахунок введення до її складу представників трудових колективів.

У повідомленні з посиланням на члена правління "Укрзалізниці" зазначається, що підвищення зарплати працівникам буде схвалено у разі затвердження урядом проекту консолідованого фінансового плану компанії на 2017 рік, який на даний час проходить процедуру узгодження з міністерствами і відомствами.

Також учасники переговорів домовилися найближчим часом винести на розгляд правління компанії питання пролонгації діючих колективних договорів структурних підрозділів на 2017 рік і прискорити роботу по формуванню нового єдиного колективного договору "Укрзалізниці", в якому будуть збережені соціальні гарантії працівникам залізничної галузі.

"Зважаючи на брак часу, колективний договір 2016 року буде продовжено на наступний рік. Новий колдоговір, ймовірно, буде прийнятий в першому півріччі наступного року", - цитує прес-служба члена правління компанії.

Також повідомляється, що за підсумками зустрічі було прийнято рішення звернутися до Кабінету міністрів та Верховної Ради з проханням розглянути пропозиції трудових колективів щодо поліпшення роботи залізничної галузі. Зокрема, це питання прискорення процедур закупівель спецодягу і спецвзуття, забезпечення представництва трудових колективів у наглядовій раді "Укрзалізниці", введення в правління компанії представника профспілки залізничників і транспортних будівельників України, будівництва житла для молодих спеціалістів та інші.

Як повідомлялося, згідно з проектом фінансового плану "Укрзалізниці" на 2017 рік, компанія прогнозує завершення 2017 року з чистим збитком розміром 3,3 мільярда гривень.

Крім того, "Укрзалізниця" планує у 2017 році залучити близько 9 мільярдів гривень кредитів міжнародних фінансових організацій для реалізації низки інфраструктурних проектів, а також підвищити залізничні тарифи на вантажні перевезення на 25% і на проїзд у пасажирських поїздах на 35%.

Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця займає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/perevod-na-letnee-vremya-2017-v-ukraine.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-gruden-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/nachislenie-bolnichnyx-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-na-osin-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-sichen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/vitinanki-na-novij-rik-2018.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні