--> У Луцьку на клаптику присадибної ділянки хочуть звести п’ятиповерхівку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на клаптику присадибної ділянки хочуть звести п’ятиповерхівку

1
-2
У Луцьку на клаптику присадибної ділянки хочуть звести п’ятиповерхівку
Луцький міськвиконком вирішив надати містобудівні умови для будівництва п’ятиповерхового будинку на ділянці, призначеної для садибної забудови.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 грудня, - повідомляє інформаційне агентство "Волинські новини".

Як повідомила виконувач обов’язків начальника управління містобудування та архітектури Антоніна Лохманова, враховуючи клопотання громадянки Марії Миколів, управління підготувало проект рішення «Про надання містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Супутника, 2-а у Луцьку».

Відповідно до плану зонування території Луцька територія, де розміщена земельна є зоною садибної забудови. В допустимих видах використання ділянки при проходженні зонального походження можливе будівництво до п’яти поверхів.

Член виконкому Олег Бондарук поцікавився, чи розраховували навантаження на багатоповерховий будинок (щодо водопостачання, каналізації, електропостачання), зважаючи на те, що будинок зводитимуть у зоні садибної забудови.

Антоніна Лохманова відповіла, що будинок на 32 квартири може бути внесений до плану кварталу.

Звертали увагу члени виконкому також на відсутність місця для забезпечення будинку паркувальними місцями. Так, паркомісця можуть бути розміщені лише на сусідній ділянці, і навіть у цьому разі, їхня кількість буде недостатньою для забезпечення виконання державних будівельних норм, а місця для смітників будуть розташовані просто під вікнами мешканців.

Депутат міськради Костянтин Петрочук повідомляв, що ділянку для паркомісць пропонували забезпечити за рахунок одного з під’їздів будинку.

Попри усі зауваження, члени виконкому підтримали проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дадуть більше і забудують.
Як прізвище забудовника і хто фінансує накраденими грошима, прокурор. митник . лісоруб...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні