--> Луцького перевізника «відчитали» за проблемний 47-й маршрут | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцького перевізника «відчитали» за проблемний 47-й маршрут

3
5
Луцького перевізника «відчитали» за проблемний 47-й маршрут
Лучани скаржаться на відсутність маршрутних рейсів. Натомість перевізник каже, що причина у капітальному ремонті, який тривав значно більше запланованого проміжку часу.

Про це йшлося сьогодні, 8 грудня, під час засідання міськвиконкому,- інформує Волинь.Інфо.

На перевізника ТОВ «АТП-Луцьк», який здійснює перевезення пасажирів автобусами на маршрутах № 31 (4 автобуси) та № 47 (5 автобусів) з початку цього року надійшло 28 скарг. 22 із них стосувалися порушення розкладу руху. Управлінням транспорту та зв’язку Луцькради з початку 2016 року видало чотири приписи про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів (усього склали 19 актів).

Також у зв’язку з недовипуском автобусів на лінію на сайт Луцької міської ради надійшла петиція «Про збільшення кількості рейсів на маршруті №47». Мешканці вулиць Чернишевського та Новочерчицької скаржились на недостатню кількість рейсів, великий інтервал руху та у зв’язку з цим переповненість автобусів.

За результатами перевірок встановили, що перевізник ТОВ «АТП-Луцьк» здійснює недовипуск щодня 1–2 автобусів на лінію, що призводить до збільшення інтервалу та накопичення пасажирів на зупинках. За результатами перевірок склали відповідні документи, які дають підстави на розірвання договору на перевезення.

Що порушує перевізник:

На маршруті № 47 з п’яти запланованих автобусів рейдовими перевірками зафіксовано відсутність 1–2 автобусів, на маршруті № 31 з чотирьох запланованих автобусів відсутні 1–2 автобуси.

У системі моніторингу щодня не відображається 1–4 автобуси, що свідчить про відсутність працездатного обладнання в салонах транспортних засобів.

Виконання розкладу руху автобусами, але лише тих, що відображались в системі моніторингу, складає 91,74 % при нормі 95 %. З врахуванням тих автобусів, що не виходили на рейси, ця цифра буде ще менша.

Після виконання приписів виникають ті ж самі порушення.
Перевізник Олег Колеснік запевняє, що великий інтервал між рухом автобусів був спричинений капітальним ремонтом кузовів та агрегатів автобусів, який тривав значно більше запланованого проміжку часу.

Частина автобусів уже повернулися з капітальних ремонтів, що значно покращить регулярність та якість надання наших послуг. Перевізник пообіцяв, що вони виправляться.

Мер міста зауважив, що останнім часом постійно надходять скарги на перевізника. Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк підтвердив, що зараз ситуація із маршрутом № 47 покращується.

За словами Миронюка, до травня цього року цей перевізник працював якісно. Сьогодні ж, 8 грудня, були проблеми із маршрутом № 47 через погодні умови.

Роман Романюк, член виконкому, зауважив, що такі проблеми виникають через те, що два перевізника обслуговує маршрут № 47. Миронюк заперечив, що це може бути причиною, бо кожен перевізник зобов’язаний обслуговувати маршрут. За словами Миронюка причина лише у тому, що перевізник не виконує умови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоки на 47 маршруті буде один перевізник,який не матиме конкурентів,ситуація не зміниться,адже гроші у будь -якому випадку будуть його.У людей нема вибору.Мусиш чекати ту маршруту і "запихатися"як оселедець у бочку.Треба зробити маршрут 47 а і пустити його до 3 лікарні чи по вул.Черчицькій ,Новочерчицькій.
Відповісти
Не хай Анатолій Миронюк стоячи на зупинці більше 30хв. в компанії мам з маленькими дітками в мороз, скаже їм, як покращилась ситуація.

"підтвердив, що зараз ситуація із маршрутом № 47 покращується" - ЛЯП, аби ляпнути...
Відповісти
А в результаті всі претензії "мам з маленькими дітьми" вислуховують водії, які ні в чому не винні. Маршрутки на дорозі розвалюються на частини, власники знаючи це, випускають їх на рейси....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні