--> Лучани знову вимагають, щоб бюджет годував школярів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани знову вимагають, щоб бюджет годував школярів

0
6
Лучани знову вимагають, щоб бюджет годував школярів
Лучани хочуть, щоб харчування учнів 1-4 класів фінансувалося за бюджетні кошти.

Таку петицію зареєстрував Михайло Шелеп у Єдиній системі місцевих петицій.

"На сьогодні, у зв’язку із минулорічними змінами в законодавстві, за кошти бюджету фінансується лише харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів, що належать до пільгових категорій", - пише Михайло Шелеп.

А харчування учнів 1-4 класів, які не мають пільг оплачують батьки.
За словами активіста, у такій складній соціально-економічній ситуації це - непосильна ноша для батьків.

"На нашу думку, створення умов для збереження здоров’я учнів загальноосвітніх шкіл, забезпечення їх якісним, раціональним харчуванням має бути одним із пріоритетних питань для міської влади", - йдеться у петиції.

"Вимагаємо відновити у 2017 році бюджетне фінансування харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька хоча б на умовах співфінансування за рахунок коштів батьків учнів: половину суми, щоб сплачувала міська рада, а іншу половину - батьки учнів", - пише Михайло Шелеп.

"Для цього необхідно прийняти Програму організації харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів на 2017 рік та передбачити відповідні кошти при формуванні проекту бюджету міста на 2017 рік. За умови що петиція набере необхідну кількість голосів просимо винести її на розгляд сесії міської ради", - додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні