--> Київський суд заарештував горе-матір, яка залишила двох дітей на 9 днів без нагляду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Київський суд заарештував горе-матір, яка залишила двох дітей на 9 днів без нагляду

1
3
Київський суд заарештував горе-матір, яка залишила двох дітей на 9 днів без нагляду
За клопотанням Київської місцевої прокуратури N1 суд у Києві строком на 60 діб заарештував жінку, злочинна безвідповідальність якої призвела до смерті її малолітнього сина і до важкого стану доньки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця прокуратури міста Києва Надія Максимець, - пише УНІАН.

«За клопотанням Київської місцевої прокуратури N1 горе-матір, яка залишила своїх маленьких дітей на призволяще в квартирі, заарештовано на 60 днів. Без права на заставу», - написала Максимець.

Як повідомляв УНІАН, 20-річна жителька Києва, уродженка Миколаївської області, на 9 днів залишила у квартирі без нагляду однорічного сина та 2-річну доньку. Повернувшись додому в ніч на 6 грудня, жінка знайшла хлопчика мертвим, а дівчинку - у непритомному стані.

За життя 2-річної дівчинки борються лікарі.

Дії горе-матері кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці, що спричинили загибель людини). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vsogo-robochix-dniv-u-2019-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-gruden-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/sxidnij-kitajskij-goroskop-2017-dlya-vsix-znakiv-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/splata-esv-v-2017-poci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні