--> Мешканка Нововолинська пробачила колишньому чоловіку привселюдне побиття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканка Нововолинська пробачила колишньому чоловіку привселюдне побиття

1
-1
Мешканка Нововолинська пробачила колишньому чоловіку привселюдне побиття
Жителя Нововолинська Володимира Драника суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення за побиття колишньої дружини, але через клопотання постраждалої звільнив від відповідальності. Завдані збитки потерпілій винуватець оплатив у повному обсязі.

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло про інцидент у місті Нововолинську: молодик у нетверезому стані влаштував “дебош” на перехресті вулиць Перемоги та Стуса. Витягнувши з автомобіля колишню дружину, почав їй погрожувати та бити на очах у перехожих.

Як розповіла потерпіла, вона їхала автомобілем, коли поряд проїжджав колишній чоловік. Він вибіг з машини, став витягувати її з салону за волосся та привселюдно бити. Дебошир перебував у стані алкогольного сп’яніння. Після прибуття поліції, він самовільно покинув місце пригоди на своєму БМВ.

Щодо нововолинського “шумахера”, повідомили у поліції, було порушене кримінальне провадження за статтею 125 ККС.

Згодом Володимир Драник прийшов у студію інтернет-видання “БУГ” та розповів, що не він був за кермом (спав на розкладному сидінні), натомість автомобілем керувала його дівчина Він звинуватив колишню дружину в тому, що хотіла забрати ключі у дівчини, адже, з його слів, Олена Драник після розлучення претендувала на машину.



“Приблизно це виглядало так: ми зупинилися перед пішохідним переходом, ззаду зупиняється колишня дружина, вискакує з машини, підбігає, відкриває дверцю, починає виривати ключі. Вона не бачила, що я сплю на сусідньому сидінні. В цей момент я підриваюся і тут мене понесло…”, – пояснив Драник журналістам.

Чоловік у присутності представників ЗМІ телефонував до “свідка” події, яка підтвердила його слова, буцімто, ситуацію спровокувала Олена Драник.

Після ухвали суду інцидент погодилися коментувати працівники поліції. Людмила Гаврилів, яка від початку розслідувала цю справу, повідомила, що зі сторони Драника не було свідків, тільки дівчина, яка на момент інциденту перебувала в авто.

“Спочатку він говорив, що є свідок, розповідав про жінку, яка в нього працює, але її даних для надання свідчень так і не надав”, – розповідає Людмила Гаврилів.



“Щодо втечі з місця події – просто сів за кермо і подумав: “Краще цю машину звідси заберу”, – коментував свої дії Володимир Драник при зустрічі з журналістами. Проте в правоохоронних органах кажуть: як порушнику дозволу на залишення місця події ніхто з поліцейських йому не надавав.



“Нікому з працівників поліції не було завдано тілесних ушкоджень затриманим, хоча були дії, які могли б призвести до цього”, – говорять правоохоронці.

Кримінальне провадження щодо Драника у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1-ю статті 296 КК України, розглянули у Нововолинському міському суді. Оскільки завдані збитки потерпілій винуватець оплатив у повному обсязі, Олена Драник та її захисник подали клопотання про закриття кримінального провадження. Поданий цивільний позов про відшкодування моральної та матеріальної шкоди за проханням потерпілої суд залишив без розгляду.

Інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що крім компенсації потерпілій, за водіння у нетверезому стані з Володимира Драника було стягнено штраф у розмірі 3 тисячі 400 гривень.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а люди стоять і дивляться як два лося бьють жінку....і ми доброзичлива нація?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні