--> Кварцяного звинуватили в сексизмі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кварцяного звинуватили в сексизмі

0
-6
Кварцяного звинуватили в сексизмі
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний потрапив у черговий скандал через власні висловлювання.

Цього разу футбольним функціонерам здалися неприйнятними його словами у відношення до жінки-арбітра Катерини Монзуль, яка обслуговувала матч «Чорноморець»-«Волинь» у суботу, 3 липня, - повідомляє Вісник.

Цього разу все більше скидається на те, що футбольні функціонери просто винайшли зайвий привід для покарання Кварцяного. Адже цього разу висловлювання тренера були достатньо толерантними, бо нерідко коментарі Віталія Володимировича були куди більш конкретними і однозначними.

Отож комітету ФФУ з етики і чесної гри видалася напрочуд некоректною частина післяматчевої прес-конференції Кварцяного.

Зокрема він сказав: «Мене теж іноді на жінок тягне. Я шукав інспектора перед початком другого тайму. Відправив тренерів: «Знайдіть пана Мельничука, він досвідчений фахівець, нехай пояснить мадам, що не потрібно псувати гру». Тим паче, що в системі жіночого футболу вона вважається однією з найкращих суддів. Навіщо їй це треба? На вагон колгот вона ще заробить і заробить».

Тож члени комітету ФФУ з етики та чесної гри вирішили клопотати перед КДК про застосування щодо Віталія Кварцяного дисциплінарного покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні