--> Матір покинула двох дітей на 9 днів: немовля померло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Матір покинула двох дітей на 9 днів: немовля померло

0
0
Матір покинула двох дітей на 9 днів: немовля померло
У Києві дітки дев’ять днів без догляду були самі в квартирі: хлопчик помер, а за життя його сестрички борються лікарі.

Повідомлення про жахливу трагедію в поліцію надійшло вночі. 20-річна горе-мати виявила свого однорічного сина мертвим, а її дворічна донька перебувала в непритомному стані, - повідомляє прес-служба столичної поліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліція з’ясувала, що 20-річна уродженка Миколаївської області залишила двох діток самих вдома. А коли повернулася до квартири, виявила сина мертвим, а доньку – без свідомості.

Зі слів начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександра Самусенка, тіло хлопчика направили в морг, а за життя дівчинки борються лікарі. Слідчі встановили, що, залишивши дітей вдома, жінка проводила час разом із коханцем у районі столичних Березняків.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин страшної події. Горе-матір затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Уже розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.
Теги: діти, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні