--> Десятиповерхівку в центрі Луцька хочуть звести з порушеннями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Десятиповерхівку в центрі Луцька хочуть звести з порушеннями

0
-7
Десятиповерхівку в центрі Луцька хочуть звести з порушеннями
Мешканці Київського майдану скаржаться на те, що десятиповерхівку на вулиці Дубнівській хочуть побудувати з порушеннями будівельних норм.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 6 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Автори заяви, які звернулися до депутатів, стверджують, що проектна документація на будівництво багатоповерхівки на вулиці Дубнівській, 13, містить численні порушення державних будівельних норм.

Отже, просять провести перевірку, поки не розпочалося будівництво. Детальний план території кварталу, що був затверджений рішенням виконкому у 2015 році, зі слів представників ОСББ «Наш дім», що на Київському майдані, 6, містить порушення та затверджений з порушенням процедури.

Так, мешканці повідомляли, що їх не інформували про проведення громадських слухань з цього питання у 2015 році. Наразі на ділянці площею у 9 сотих передбачене будівництво десятиповерхівки.

Члени комісії вирішили рекомендувати заявникам звернутися в державну архітектурно-будівельну інспекцію щодо проведення позапланової перевірки законності видачі містобудівних умов та обмежень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні