--> Загиблих футболістів в авіакатастрофі визнали переможцями престижного турніру Південної Америки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Загиблих футболістів в авіакатастрофі визнали переможцями престижного турніру Південної Америки

0
0
Загиблих футболістів в авіакатастрофі визнали переможцями престижного турніру Південної Америки
Південноамериканська конфедерація футболу (КОНМЕБОЛ) оголосила бразильський футбольний клуб "Шапекоенсе" переможцем Копа Судамерікана (південноамериканський аналог Ліги Європи - ред.), повідомляє УНІАН із посиланням на BBC.

Минулого тижня більшість футболістів цієї команди загинуло в авіакатастрофі.

"Шапекоенсе" летів на фінальний матч Копа Судамерикана проти колумбійського "Атлетіко Насьональ", який мав відбутися 30 листопада в Медельїні.

Зазначимо, що саме "Атлетіко Насьональ" першим запропонував віддати перемогу в турнірі "Шапекоенсе".

За перемогу в змаганні бразильський клуб отримає призові в розмірі приблизно двох мільйонів доларів, а також право зіграти у наступному сезоні в Копа Лібертадорес - головному міжнародному турнірі Південної Америки.

Нагадаємо, в результаті авіакатастрофи команди "Шапакоенсе" загинула 71 людина. Серед них футболісти, тренери, працівники клубу, журналісти і члени екіпажу. Шість пасажирів літака вижили, один з яких - футболіст Нету - знаходиться у важкому стані.

Заснований в 1973 році клуб "Шапекоэнсе" вперше вийшов до елітного дивізіону бразильського футболу тільки в 2014 році. Клуб став першою за три роки бразильською командою, що вийшла до фінал Копа Судамерикана.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні