--> Нововолинського наркодилера можуть відпустити за 100 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нововолинського наркодилера можуть відпустити за 100 тисяч

1
1
Нововолинського наркодилера можуть відпустити за 100 тисяч
Щодо продавця наркотиків із вулиці Чайковського у Нововолинську обрано запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави вартістю 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інтернет-видання “БУГ” із посиланням на заступника начальника Володимир-Волинської прокуратури Іван Васьовчик (на фото).

Читайте також: У Нововолинську з автоматами накрили наркоточку

Нагадаємо, там торгували наркотиками понад десять років. 29-го листопада правоохоронці провели обшуки помешкання наркоторговців.

“Це кримінальне провадження внесене до ЄРДР 31-го березня 2016 року Нововолинським відділом володимир-волинської прокуратури. Тоді вийшла стаття на інтернет-виданні “БУГ” про наркоточку, яка працює понад 10 років. Відтак, підготовлено 16 клопотань про проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Ці заходи були погоджені Апеляційним судом Волинської області. Оскільки є зібрані фактичні докази, затримано одну особу та обрано щодо неї запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою і з правом внесення застави вартістю 100 тисяч гривень.

У Кримінальному процесуальному кодексі України чітко пише, що суд зобов’язаний призначити розмір застави”, – повідомив Іван Васьовчик.
Відтак, чоловік (з власних джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що затримана особа чоловічої статі), перебуває під вартою з можливим внесенням застави. Тільки наче насмішка виглядає формулювання у кодексі, що розмір застави не може бути завідомо непомірним для підозрюваного. Як відомо, родинний “бізнес” на Чайковського доволі таки прибутковий.

“Машини приїхали в годині дванадцятій, до сьомої вечора стояли точно. Коли торговців брали, підходив до хлопців, питав. Сказали, що вже, напевне, кінець”, – розповіли свідки обшуку правоохоронцями помешкання наркоторговців.

Очевидно, продовження цієї історії може бути не зовсім таким, як передбачалося. З інформації, наданої перевіреним джерелом, стало відомо, що після обшуку наркоточки сторона підозрюваного начебто вже радилася з відповідними органами, як уникнути розголосу теми у мас-медіа, адже справу успішно “вирішують”.

За прогнозами компетентних осіб судове засідання у цій справі може відбутися через два-три місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще 50 тис. доларів прокурору і вали на усі 4 сторони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні