--> На Волині двох дітей паралізувало від вакцини від поліомієліту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині двох дітей паралізувало від вакцини від поліомієліту

1
-2
На Волині двох дітей паралізувало від вакцини від поліомієліту
Два тижні тому в Любомлі у багатодітній сім’ї, за словами місцевого жителя, постраждало двоє малолітніх дітей. Після введення вакцини від поліомієліту, дівчатка перестали ходити. У медустанові спростовують цей факт.

За інформацією інсайдера, дві його племінниці (з етичних міркувань прізвища не вказуємо) вже понад 12 діб не можуть відійти від наслідків щеплення, - пише Кордон.

“Одна дівчинка накульгує, інша взагалі не могла ходити. Лікарі казали, що то побічна дія й має все пройти за два дні. Але симптоми не минули й через 9 діб. Правда, зараз обидві дитини вже відчувають кінцівки й можуть повільно рухатись самостійно. Батьки возили їх на масажі”, – запевнив у телефонному режимі чоловік.

З одного боку, ризик ураження страшною хворобою – поліомієлітом, у інший спосіб, окрім щеплення, попередити не можна. Та батьки все ж вагаються, чи не нашкодить ця вакцина їх нащадкам.

“До нас протягом останніх тижнів ніхто з батьків з такими проблемами не звертався. Навіть, якщо щось таке й було, то до нас з причин побічної реакції вакцини ніхто не приходив.” – наголосив генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Поки, окрім нещодавнього випадку в селищі Головне, жодних прикрих моментів щодо вакцинації в районі не траплялось. Більше того, навіть у ситуації зі смертю головенського підлітка, не доведено й досі, що це саме наслідки щеплення. Тож боятися вакцинації батькам не варто, запевняє Володимир Дибель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кордон мабуть дешевого піару захотів?! Баби на вулиці сказали - Кордон розніс! :) Експертизи проведено, доведено, що це саме від вакцин? О-то помийна яма той інтернет...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні