--> За жахливу різанину «волинянка» отримала іспитовий термін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За жахливу різанину «волинянка» отримала іспитовий термін

0
5
За жахливу різанину «волинянка» отримала іспитовий термін
Після застілля зі своїм співмешканцем уродженка Нововолинська вдарила рідного дядька ножем у живіт.

Інцидент трапився ще у літку цього року, втім вирок зловмисниці суд виніс лише в листопаді, - повідомляє ВолиньPost.

Так, згідно матеріалів справи того дня жінка разом зі своїм кавалером та дядьком, з яким проживала в одному будинку, вживали спиртні напої. Згодом дядько пішов у свою кімнату, звідки через кілька хвилин жінка почула крик дитини. Коли вона зайшла до кімнати, то побачила як її родич на ліжку притиснув свою доньку животом.

Не довго думаючи жінка схопила ножа та порнула родича просто в живіт. Від удару поранений чоловік впав на підлогу та застогнав, а налякана жінка побігла до сусідів викликати «швидку».

Пораненого чоловіка госпіталізували, а нападницю ще довго допитували правоохоронці. Проти неї відкрили кримінальне провадження за нанесення нею тяжких тілесних ушкоджень.

В суді вона просила не карати її суворо та розповіла, що після інциденту постійно відвідувала родича в лікарні, купувала йому медикаменти та допомагала фінансово. Водночас і сам потерпілий засвідчив суду, що жодних претензій до племінниці немає, а відтак просив суд не карати її суворо.

Зрештою, вироком Нововолинського міського суду жінку засудили до 5 років позбавлення волі, проте з іспитовим терміном строком на 2 роки.
Теги: різанина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні