--> В Устилузі - конфлікт за участі активістів. ВІДЕО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Устилузі - конфлікт за участі активістів. ВІДЕО 18+

1
-4
В Устилузі - конфлікт за участі активістів. ВІДЕО 18+
Поблизу митно-пропускного пункту “Устилуг” вночі, 4-го грудня, трапився конфлікт між активістами та невідомими особоми.

Зі слів активістів, котрі слідкують за чергою у сервісній зоні, серед нічних дебоширів були “люди при погонах”, хоча всі учасники конфлікту були в цивільному. Про це пише видання БУГ.

Як розповіли активісти, ввечері під пропускний пункт приїхала автівка із нетверезими пасажирами. Чоловіки поводили себе нахабно та дехто з них перешкоджав руху авто. Як стверджують хлопці, їм підіслали провокаторів для конфлікту та щоб дискредитувати громадське формування.

На місце інциденту була викликана поліція. Наразі у Володимир-Волинському відділку поліції від коментарів утримуються та обіцяють розповісти про ситуацію по завершенню слідства.

Також активісти розповіли, що один із чоловіків викрав (забрав) у хлопців телефон після того, як помітив відеозйомку та як видно на відео повернув вже в автівці ГШР (групи швидкого реагування).

Також хлопці повідомили, що вимагали щоб на дебоширів протоколи поліцейські писали при людях. Зі слів активістів, на нічних хуліганів склали ще й постанову за водіння в нетверезому стані.

Загалом конфлікт тривав близько 4 годин. За цей час на місце прибув міський голова, але зв’язатись з Вікторо Поліщуком поки що не вдалося.

Деталі розборок у сюжеті (нецензурна лексика 18+):


Нагадаємо, 17-го листопада прикордонники зняли пост у сервісній зоні, після чого у місті трапився автомобільний колапс. Щоб уникнути загострення ситуації спочатку був виставлений поліцейський пост, а пізніше правоохоронців замінили місцевими активістами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Активісти це що? Які в них права і обов'язки ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні