--> Волинські чиновники хочуть собі білі планшети за 10 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські чиновники хочуть собі білі планшети за 10 тисяч гривень

1
10
Волинські чиновники хочуть собі білі планшети за 10 тисяч гривень
Волинська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини оголосила тендер на придбання двох планшетів вартістю 10 тисяч гривень кожен.

Відповідне оголошення оприлюднене на сайті електронних закупівель Prozorro.

Лабораторія ветмедицини хоче придбати два планшети Impression ImPad W1001/Pro (наразі їх ціна в інтернет-магазинах – 10 тисяч гривень) або еквівалент. В комплект повинні входити безпровідна Bluetooth мишка і обложка для планшета.

Очікувана вартість закупівлі – 21 тисяча гривень.

Серед можливих виробників – Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Impression або еквівалент, процесор повинен бути не менше 1.83 GHz (Intel Atom Z3735 або кращий), оперативної пам’яті – мінімум 2 ГБ, вбудованої – мінімум 16 ГБ, ядер – 4, підтримка microSD – до 64ГБ, повинна бути можливість здійснення дзвінків і вбудований 3G модуль, екран повинен бути не гіршим, ніж IPS multitouch, Corning Gorilla Glass, розмір – мінімум 10 дюймів, операційна система повинна бути не гіршою, ніж Android 5.0 або Windows 10 Pro (бажано). Також вимагається наявність док-станції (з клавіатурою) та мінімум 12 місяців гарантії від виробника.

Окрім цього, серед умов – білий колір планшета, однак це не обов’язково.

Головний економіст лабораторії Володимир Матящук пояснює такі вимоги до техніки тим, що планшети повинні попрацювати щонайменше 10-15 років.

«Якщо ми візьмемо техніку з старішими характеристиками, вона не зможе якісно працювати довгий час», - зазначив чоловік.

«Ми не такі багаті, щоб купляти собі дешеві речі», - додав він.
Щодо білого кольору, то посадовець каже, що він корисніший для зору.

Головний бухгалтер Ольга Горячева також розповіла, що один з планшетів використовуватимуть співробітники, які працюють з системою Prozorro та іншими зовнішніми програмами.

Натомість іншим користуватимуться працівники, які часто їздять у відрядження, наприклад для ліквідації спалахів захворювань таких як, Африканська чума свиней.

Також в лабораторії оголосили тендер на придбання персонального комп’ютера та двох лазерних принтерів. Загальна ціна лоту – 25 тисяч гривень.

Втім, посадовці сподіваються, що техніку вдасться придбати за меншу ціну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10-15 років !!! Ви шо прикалюєтесь ! )))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні