--> У Луцьку джазуватимуть задля благодійності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку джазуватимуть задля благодійності

0
-3
У Луцьку джазуватимуть задля благодійності
Луцький джазовий клуб вдев'яте проведе джазовий фестиваль "Jazz Bez -2016".

Стартує фестиваль 9 грудня о 19:00 в ляльковому театрі. Про це розповів організатор фестивалю у Луцьку Віктор Грисюк 5 грудня під час прес-конференції, повідомляє Конкурент.

До організації фестивалю долучились Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку, Луцький джазовий клуб, Громадська організація "Принцип" та Мистецьке об'єднання "Дзиґа".

Фестиваль триватиме три дні. Організатори обіцяють, що будуть музиканти із різних країн та гратимуть у різних стилях.

"Кожен день буде неповторним", – зазначив співорганізатор фестивалю, консул Генерального Консульства Республіки Польща Кшиштоф Савіцкі.

Квиток вартуватиме 50 гривень. До того ж всі, хто прийде на фестиваль, зможуть долучитися до соціально-благодійної акції "Подаруй Різдво" для дітей, батьки яких загинули у зоні АТО. Акцію організовують "Меценати для солдата" спільно з благодійним фондом "Всі".

Серед колективів можна буде почути такі, як "Skicki-Skiuk" (Польща), "REDNAXELA" (США\Канада\Німеччина\Бельгія), "Budniak / Bakovsky INTERMEDIUM QUINTET", (Польща\Молдова\Куба\Україна), Projekt "Sisters in Jazz" (Польща\Японія\Норвегія\Німеччина), жіночий джазовий проект Sisters in Jazz, створений відомими музикантками із Японії, США, Італії, Німеччини та Польщі, "Pol Belardi Quartet"(Люксембург) та джаз з електронікою "Karasiewicz Powerset" (Польща).

Сприятимуть проведенню джаз-фестивалю традиційно "Модерн-Експо" та ТОВ "Кромберг & Шуберт". До них долучилось і ПП "Гупало Л.В."

"На жаль, бізнес в Луцьку не усвідомлює, що в культуру треба вкладати. І, скажімо так, лише особисті хороші контакти сприяють нашій підтримці. От Юрій Гупало прийшов на джаз-фестиваль влітку, йому сподобалось, вирішив долучитись. Тому ми йому також вдячні", – сказав Віктор Грисюк.

До того ж, організатори вперше провели експеримент із квитками, які можна буде придбати через Інтернет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні