--> Що говорять волиняни у соцмережах про стрілянину між поліцією у Києві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що говорять волиняни у соцмережах про стрілянину між поліцією у Києві

1
-1
Що говорять волиняни у соцмережах про стрілянину між поліцією у Києві
Трагедія, яка сталась під Києвом уніч на неділю спровокувала у ЗМІ небувалого розголосу – внаслідок перестрілки у с.Княжичі Броварського району загинуло 6 співробітників поліції.

Зокрема, як вдалось з’ясувати слідчим, карний розшук міста Києва працював над затриманням небезпечної банди грабіжників, яка системно грабувала будинки киян і жителів Київської області.

У цю ніч співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що чергове пограбування може статися в селищі Княжичі.

Туди виїхала група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД, які почали готуватись до операції з затримання зловмисників.

Саме в цей час в одному з сусідніх будинків в автоматичному режимі спрацювала охоронна сигналізація. На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників.

Далі, між співробітниками ДСО та групою захоплення за незрозумілих обставин сталася перестрілка, що тривала якусь мить і забрала п'ять життів.


Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.Згодом повідомили, що у лікарні помер ще один поліцейський, якого важко поранили під час перестрілки.

Тема перестрілки під Києвом вже другу добу є найрезонаснішою і її не могли обійти стороною волинські активісти, політики та громадські діячі. Поки триває слідство і з’ясовуються всі обставини хто першим почав перестрілку і хто є винним у гибелі одразу 6 правоохоронців – соцмережами ширяться чутки. Так, столичні активісти вже вимагають відставки міністра Арсена Авакова.

Тож що думають волиняни з приводу стрілянини між поліцейськими, та як коментують подію в соцмережах:

Депутат Луцької міської ради, та громадський активіст Павло Данильчук переконаний, що в нормальній країні міністр мав би піти у відставку.


Громадським діяч Ігор Алексєєв стримано констатував: «5 абсолютно безглуздих смертей»

В той же час, краєзнавець та громадський активіст Ігор Левчук коментуючи трагічні події під Києвом іронічно зауважив, що тепер волонтерам треба збирати гроші на "броніки" для поліції.

Натомість депутат Володимир-Волинської райради та аграрій Павло Карпюк переконаний, що саме такими трагічними новинами хтось навмисне відвертає увагу українців від більш важливих подій.

В той же час, луцький активіст Ілля Токаренко лише іронічно зауважив – «Це вже нонсенс! Злодії втікли, Поліція перестріляла Поліцію!»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість того щоб пропагувати донорство-ви аналізуєте закупівлі спирту.Вам більше нічого писати?Ви хочаби раз писали про проблеми служби крові?Чого ви рахуєте пляшки зі спиртом.Вам пояснили-спирт потрібен для переробки плазми крові на препарати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні