--> Дебати у Княгининку: що обіцяють кандидати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дебати у Княгининку: що обіцяють кандидати

0
-6
Дебати у Княгининку: що обіцяють кандидати
В Княгининку відбулися дебати кандидатів на посаду голови об'єднаної територіальної громади.

Зустріч відбулася у неділю, 4 листопада, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

На дебати з’явилися усі кандидати, окрім Віталія Мостики.

Подивитися на політиків прийшло чимало людей – із заготовленими питаннями, «просто послухати» та підтримати своїх кандидатів.

Дебати організували у декілька турів, в яких усі мали змогу виступити, відповісти на запитання модератора та питання з зали.

Цікаво, що на зустрічі було багато лучан, які приїхали підтримати своїх кандидатів.

Усі четверо – Олена Твердохліб, Олександр Ткачук, Михайло Шелеп та Сергій Синько – представили виборчі програми та розповіли, чому вирішили очолити об’єднану територіальну громаду.

Кандидат від партії «Народний Контроль» Михайло Шелеп розповів про свій життєвий шлях. Чоловік – приватний підприємець та громадський активіст. Він запевнив, що для роботи в громаді потрібна команда, яка готова брати ініціативу та відповідальність на себе.



Також кандидат наголосив на тому, що балотується не сам, а з командою однодумців і переконував, що працюватиме так, як вимагає закон.

Мовляв, він готовий бути менеджером сільської громади, і разом із депутатами працювати для її розвитку.

«Мало об’єднатися у громаду, треба закочувати рукави і працювати», – додав Шелеп.

Кандидат від політичної партії «УКРОП» Олена Твердохліб, яка нині очолює Княгининівську сільську раду, подякувала людям за те, що прийшли та слухають усіх претендентів. Також жінка наголосила, що вона є жителькою села Княгининок і живе тут усе життя. Твердохліб запевнила присутніх, що йде на вибори, щоб продовжити розпочате і попросила дати їй такий шанс, адже її проекти уже дали свої плоди.



Самовисуванець Олександр Ткачук розповів, що прийматиме рішення разом із громадою та депутами заради спільного майбутнього. Чоловік переконаний, що тільки об’єднавши зусилля громада зможе досягнути благополуччя.



«Нас чекає важка та клопітка праця. Я впевнений, що ми справимося на відмінно», – додав він.

Самовисуванець Сергій Синько розповів свою біографію, та як будучи простим охоронцем, змінив життя та створив свою охоронну фірму. Він розказав, що обув активним учасником Революції Гідності, а в травні 2015 року, не дочекавшись повістки, поїхав в зону АТО в складі підрозділу «Донбас». Після війни він пішов працювати в Київську державну адміністрацію, нині займається громадською роботою з питань проблема учасників АТО та надання їм консультативної допомоги.



Присутні могли поставити запитання усім кандидатам. Розпочалися суперечки та дискусії на різні теми. Декілька мешканців громади шумно сперечалися, кожен підтримуючи свого кандидата. Дебати тривали близько 3-ох годин.



Багатьох людей кандидати все ж змогли переконати голосувати на їхню користь, багато з присутніх врешті вибрали, кого будуть підтримувати на посаді голови об’єднаної територіальної громади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні