--> У Луцьку працівники торгових центрів також хочуть відпочивати у суботу і неділю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку працівники торгових центрів також хочуть відпочивати у суботу і неділю

12
-2
У Луцьку працівники торгових центрів також хочуть відпочивати у суботу і неділю
Працівники торгових центрів Луцька, услід за «базарниками», вимагають дати їм вихідні у суботу та неділю.

Зокрема, на сайті Єдиної системи місцевих петиції з’явилась нова пропозиція від Олександра Миронюка, під назвою «Кожен має право на відпочинок! Працівники ТЦ Порт Сіті, ТЦ Караван, ТЦ Ювант та ін., просимо зробити суботу та неділю вихідними,так як у більшості людей,для проведення часу з сім'єю,сходити до церкви».

Зокрема, ініціатор петиції пояснює, що всі працюючі люди мають два законні вихідні, суботу і неділю. На жаль, працівники торгових центрів Луцька позбавлені такої можливості.

«Тому ми просимо прийняти рішення про узаконення вихідних днів для нас, щоб ми могли в суботу і неділю побути вдома з дітьми, відпочити, а також сходити до церкви», - наголошує авто петиції.

Збір підписів триватиме ще 14 днів і наразі її підписало лише двоє осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачайте але вже взагалі розуму не мають? :) Як же ви будете прибутки мати у своїх центрах, коли купа людей у будні на роботах і до вас не ходять, а мають час лише по вихідних?! Ви чим думаєте коли таке хочете втілити?! :))) Ця країна не виліковна... :(
Відповісти
Скрізь торгові центри за два вихідних в основному і виживають, виручку основну мають, а їм вихідний? :) Да будь ласка - проживемо і без них, но потім нехай не плачуться!!! :)))
Відповісти
Можна поняти їх ,та зробитивихідний хочаб в неділю та понеділок))
Відповісти
Правильно, треба, щоб и поліція з пожежними теж...
Відповісти
Ідіть працювати на завод і відпочивайте
Відповісти
А вони що - переробились, мішки та цеглу цілий день тягають? Більше часу проводять за ла-ла-бла-бла!
Відповісти
Больні наголову та й годі. А коли люди будуть закуповуватись у ваших центрах,коли кожен день на роботі.Це ж тільки і чекають вихідних,щоб щось купити на весь тиждень.Зробіть вихідними понеділок і вівторок. А може тепломережа, електромережа, лікарні та інше також зробити вихідний у неділю і суботу.Я побачу,як ви буде тоді скакати.
Відповісти
То зробіть продовжені дні в четверг та п'ятницю до 9 вечора а в суботу неділю до 5 та 3. Тоді люди після роботи зможуть зробити закупи.
Відповісти
Ви з якої планети? Маркети, у більшості випадків і так до 23.00 працюють! :) Але у суботу-неділю у місто багато людей з сіл та інших міст приїздить! Взагалі тема не підлягає обговоренню, ця ідея - утопія!!!
Відповісти
Взагалi то продавцi з Порт Сiтi працюють 3/3 або 4/4, i хочуть ще суботу I недiлю вихiдний? Це ШОК!!!
Відповісти
Така важлива петицiя, що аж 2 людей пiдписало. Проблема не проблема взагалi. Продавцi мають напарникiв. Так що одна-двi недiлi в мiсяць реально мати вихiдний. Тай на процентах продавцi, без сб. I нд. Нiчого не зароблять. Доречi бармени I офiцiанти також по вихiдним працюють, давайте тодi всi ресторани I ЗРГ закриэмо.
Відповісти
А я за. Ніколи не розуміла: як жінка, яка працює на ринку встигає зробити всі домашні справи за один - єдиний вихідний день. Мені 2 було мало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні