--> Гунчик пояснив, чому «прогуляв сесію» обласної ради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик пояснив, чому «прогуляв сесію» обласної ради

1
-2
Гунчик пояснив, чому «прогуляв сесію» обласної ради
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пояснив чому був відсутній на сесії облради.

Про це він заявив під час оперативної наради у понеділок, 5 грудня, - повідомляє Волинь Post.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що дізнався про сесію облради, заплановану на 1 грудня 17:00, 30 листопада, тому поїхав на вже запланований форум із підприємцями.

За словами Гунчика, його заступник Олександр Степанцов був на запланованій за 10 днів нараді у автодорі, а заступники Світлана Мишковець – на регіональній нараді щодо проблем профтехосвіти у Рівному. Сергій Кошарук перебуває у відпустці.

Тому він закликав не призначати сесії «сьогодні на сьогодні» і не робити потім звинувачень щодо відсутності його на сесії.

Нагадаємо, відсутність Володимира Гунчика та його заступників на сесії облради стала однією із причин того, що голова облради Ігоря Палиця ініціював його звіт 21 грудня щодо використання коштів та пригрозив можливим звільненням підлеглим Гунчика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-zustrichati-ta-svyatkuvati-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/mobilizaciya-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-bliznyukiv-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-chervni-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні