--> Під час Майдану було вбито 13 силовиків, - Генпрокуратура | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час Майдану було вбито 13 силовиків, - Генпрокуратура

0
-1
Під час Майдану було вбито 13 силовиків, - Генпрокуратура
На даний момент Департамент спецрозслідувань Генеральної прокуратури України встановив загибель 13 правоохоронців на Майдані.

Про це заявив начальник департаменту Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Щодо загиблих правоохоронців, на сьогодні встановлено загибель 13 правоохоронців і близько 200 дістали вогнепальні поранення. Щодо тілесних ушкоджень є дані, що понад 700 дістали інші тілесні ушкодження. Потерпілими на сьогодні, ті, хто з'явився, і подали заяви про те, що вони постраждали, є близько 500 осіб", - сказав Горбатюк.

Він додав, що у слідства на сьогодні немає даних про те, що була спроба заходу спецпідрозділу "Альфа" до готелю "Україна", ці обставини не досліджувалися.

Нагадаємо, сьогодні відбувся допит екс-командувача ВВ Станіслава Шуляка у ролі свідка у справі екс-"беркутівців", яких підозрюють у розстрілі Майдану. Під час допиту Шуляк заявив, що тільки 18 лютого у внутрішніх військах було 5 загиблих, ще 2 співробітники "Беркута" загинули – всього в той день було 7 загиблих. Крім того, було 84 тяжко поранених співробітників МВС, з них 36 – солдати внутрішніх військ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні