--> Луцьким школярам роздали світловідбиваючі наліпки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьким школярам роздали світловідбиваючі наліпки

0
-4
Луцьким школярам роздали світловідбиваючі наліпки
Поліцейські розповіли луцьким школярам про небезпеку на зимових дорогах в темну пору доби і роздали світловідбиваючі наліпки.

Екскурсія для 50 школярів луцької гімназії №14 в Управлінні патрульної поліції Луцька відбулася 2 грудня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

В події взяли участь заступник начальника патрульної поліції Луцька Роман Буховець, патрульні поліцейські Луцька, представники Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку, зокрема пан Кшиштоф Савіцкі.

Школярам показали приміщення Управління патрульної поліції, розповіли про те, як потрібно себе поводити на пішохідних переходах взимку, як можуть врятувати життя світловідбиваючі наліпки.

Діти уважно слухали поліцейських, а коли справа дійшла до питань, виявилось, що у дітей їх більше, ніж очікувалось. Так, хлопчиків цікавило, чому поліцейські не вимикають проблискові маячки і так повільно їздять містом.

Натомість, дівчатка питали, що потрібно для того, аби стати поліцейським, чи патрульні використовують дубинки, аби виховувати правопорушників і що таке «лежачі поліцейські».

Останнє питання підтримали вчителі 14 гімназії, які наголосили на тому, що біля їхньої школи, на вулиці Гнідавській, давно пора встановити такий «лежачий поліцейський» для безпеки дітей.

Після того, як патрульні відповіли на всі питання дітей та дорослих, школярам роздали світловідбиваючі наліпки, інформаційні проспекти про безпеку дорожнього руху.

Польський консул Кшиштоф Савіцкі передав патрульним понад 1500 одиниць світловидбиваючих наліпок, та додав, що буде радий, якщо до цієї акції приєднаються підприємці Луцька.

Тим часом, патрульна поліція Луцька оголосила новий флешмоб у соцмережах під назвою «Захистись – Засвітись!». Для участі потрібно сфотографуватись самим, або сфотографувати своїх дітей зі світловідбиваючими предметами (наліпками, браслетами чи жилетками) та розмістити в соцмережі, передавши ініціативу друзям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні