--> Волинській обласній дитячій лікарні подарували небулайзер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинській обласній дитячій лікарні подарували небулайзер

0
5
Волинській обласній дитячій лікарні подарували небулайзер
1 грудня Волинська обласна дитяча лікарня отримала подарунок – сучасний небулайзер.

Зокрема, Волинська обласна лікарняна каса подарувала відділенню фізіотерапії і функціональної діагностики апарат OMRON NE-C900.

Новенький небулайзер для надання медичної допомоги дітям у Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання передав генеральний директор Волинської обласної лікарняної каси Дмитро Глазунов.

Генеральний директор ВОДТМО Сергій Ляшенко і завідувачка відділення фізіотерапії і функціональної діагностики Наталія Пилипчук з вдячністю прийняли цінний подарунок.

Нагадаємо, що не так давно Волинська обласна лікарняна каса подарувала обласній дитячій лікарні біохімічний аналізатор для біохімічних обстежень крові, на якому щоденно до 30 дітей мають можливість безкоштовно обстежитись.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні