--> У Луцьку вночі покажуть документалки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вночі покажуть документалки

0
5
У Луцьку вночі покажуть документалки
У Луцьку на нічному кіноперегляді «Lutsk Night Cinema» покаже документальне кіно.

«Lutsk Night Cinema» об’єднається із міжнародним фестивалем документального кіно «DocudaysUA» для проведення спільного кінопоказу, - зазначили організатори.

У суботу, 3 грудня, о 18:00 в антикафе «InnerSpace» (вул.Паркова, 5) зберуться поціновувачі відзнятих реальних подій. Орієнтовно захід завершиться о 23 годині.

Для події організатори відібрали 7 кінострічок на різноманітні актуальні теми. Незаконні забудови, труднощі сімейного (подружнього) життя, АТО, люди при владі у ЛНР та ДНР, проблема вибору і багато іншого буде висвітлюватися на кіноперегляді.

Формат заходу передбачає обговорення кожного фільму після його показу. В зв’язку із цим, крім ведучої, будуть присутні і модератори.

Вхід вільний. Проте на заході буде банка для збору коштів для підтримки існування проекту відкритих нічних кінопереглядів «Lutsk Night Cinema» у майбутньому.

Крім того, на кінопоказі буде проводитись акція від «Amnesty International» у рамках «Марафону написання листів — 2016». Тому всі присутні зможуть підписати петиції та написати листи-підтримки героям цьогорічних справ.

Детальніше про захід дізнавайтесь за посиланнями:

https://vk.com/lutsk_night_cinema, https://www.facebook.com/groups/lutsk.night.cinema/.

Про фестиваль «Docudays UA» читайте тут: http://docudays.org.ua/eng/.
Організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. Також на кінопоказі діятимуть певні правила.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні