--> Лісова охорона «допрацювалась»: з волинського лісгоспу стягнули 129 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лісова охорона «допрацювалась»: з волинського лісгоспу стягнули 129 тисяч

0
-7
Лісова охорона «допрацювалась»: з волинського лісгоспу стягнули 129 тисяч
Через недопрацювання лісової охорони з лісогоспордарського підприємства стягнули 129 тисяч гривень збитків, завданих Полицівському лісництву.

Органи прокуратури Волині вживають заходів задля відшкодування збитків, заподіяних лісовим ресурсам унаслідок незаконних порубок дерев. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Зокрема, рішенням господарського суду Волинської області задоволено позовні вимоги заступника прокурора області в інтересах Полицівської сільської ради Камінь-Каширського району до державного підприємства СЛАП «Камінь-Каширськагроліс».

З лісогосподарського підприємства стягнуто 129 тис. грн. шкоди, завданої державі внаслідок того, що державна лісова охорона не забезпечила охорону лісу на підвідомчій території і невідомі особи провели незаконну рубку 60 дерев у межах Полицівського лісництва.

Факти порушень були виявлені під час перевірки ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

Зауважимо, що цьогоріч органами прокуратури Волині пред’явлено 12 позовів про стягнення збитків, заподіяних лісовим ресурсам підприємствами, установами та громадянами на загальну суму 356 тис. грн.

Наразі 10 позовів на суму 244 тис. грн. задоволено. Інші перебувають на розгляді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні