--> На Волині збудують ще одну школу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині збудують ще одну школу

0
1
На Волині збудують ще одну школу
У Ковельському районі заклали капсулу для початку будівництва школи.

Вчора, 1 грудня, у селі Вербка Ковельського району закладено капсулу для початку довгоочікуваного будівництва комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, - повідомляє прес-служба Волинської обласної адміністрації.

Привітали Вербську громаду із початком реалізації будівничого проекту голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак та сільський голова Павло Безека, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець, представники ТзОВ «Житлобуд-2».

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області із вітальним словом звернувся найперше до майбутніх учнів навчального закладу, адже саме вони повинні будувати нове життя нашої держави, забезпечувати її світле та мирне майбутнє.

Володимир Гунчик підкреслив, що навіть у непростих військово-політичних умовах суспільство не повинно припиняти свого розвитку.

"Я впевнений в тому, що будівництво буде завершене. Ми побудуємо нову чергу, зробимо хороший спортивний зал. Я запевняю вас, що в наступному році у Фонді регіонального розвитку буде закладено основи для подальшого фінансування цього проекту", – запевнив Володимир Гунчик.

Голова Ковельської РДА Віктор Козак розповів про позитивні показники виконання запланованих будівельних об’єктів. Зокрема, він зазначив, що стратегія розвитку села Вербка і Ковельщини загалом у наступні роки має значно покращитись, завдяки реалізації запланованих об’єктів.

Закласти капсулу із посиланням до нащадків, яке зачитала усім присутнім директор ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Вербка Валентина Об’єдкова, доручили учням школи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні