--> Родини загиблих в АТО заступаються за скандального ковельського чиновника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Родини загиблих в АТО заступаються за скандального ковельського чиновника

0
3
Родини загиблих в АТО заступаються за скандального ковельського чиновника
«Члени родин загиблих в АТО «Віра» просять мера Ковеля не звільняти чиновника, який виступав проти перейменування вулиці іменем загиблого учасника АТО.

Родини загиблих в АТО мешканців Ковеля та Ковельського району - проти звільнення з посади начальника відділу комунального господарства виконкому міської ради Олександра Балака, - повідомляє Район. Ковель.

До ковельського мера Олега Кіндера написали заяву родини загиблих в АТО мешканців Ковеля та Ковельського району, які категорично проти звільнення з посади начальника відділу комунального господарства виконкому міської ради Олександра Балака, котрий оскандалився через недолуге публічне висловлювання на адресу загиблого в зоні АТО капітана Збройних Сил України Володимира Кияна – легендарного «Тайфуна».

На думку громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра», Олександр Балак дуже багато зробив та робить для сімей загиблих в АТО, завжди з повагою відкликався та ставився до загиблих воїнів-героїв та їх сімей, а тому ситуація, що виникла під час засідання топонімічної комісії, є прикрим непорозумінням.

«Родини загиблих за те, щоб усіх воїнів, загиблих в АТО, вшановували на однаковому рівні, адже всі вони віддали за Україну найдорожче – життя… А що стосується образи, то не Кияна образили, а дві інші сім’ї загиблих в АТО, які також проживають по вул. Ватутіна, тому що вже сьогодні їхні діти запитують, чому не іменами саме їх батьків названа вулиця, на якій вони проживають…», – йдеться у заяві, яку підписала голова громадської організації Людмила Данилевич.

Виходячи із вищесказаного, організація просить Олега Кіндера не перейменовувати вулицю Ватутіна у місті Ковелі саме на честь воїнів, загиблих в АТО, щоб не образити жодну із сімей, які проживають на даний час по цій вулиці.

«А пам’ять Кияна можна увіковічнити на рівні із іншими воїнами, назвавши його іменем одну із новоутворених вулиць нашого міста», – вказується у заяві.

Нагадаємо, ковельський чиновник, який був проти перейменування однієї з вулиць Ковеля іменем героя АТО, написав заяву на звільнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні