--> Відеоподробиці пригод луцької журналістки у міськвідділку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відеоподробиці пригод луцької журналістки у міськвідділку

98
19
Відеоподробиці пригод луцької журналістки у міськвідділку
Історія із затриманням луцької журналістки Наталки Поліщук патрульними набула неабиякого розголосу.

У понеділок ввечері інспектори патрульної поліції Луцька зупинили жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці і, за їхніми словами, говорила по телефону та «ледь не влетіла під колеса». Правоохоронці розповіли: порушниця не називалася, не показувала документи, тож її довелося затримати і доставити у міськвідділок для встановлення особи.

Вранці після пригоди Наталка Поліщук на своїй сторінці у соціальній мережі озвучила іншу версію «пригоди». Вживаючи відверту лексику, журналістка заявила, що не заперечувала проти порушення і готова була сплатити штраф, тому не розуміє, чому її затримали і доставили в міськвідділок поліції. Також вона стверджувала, що не називала свою особу, оскільки патрульні не запитували і не просили документи.

«Я сказала цим КОЗЛАМ все, що про них думаю. Було бажання зарядити в пику двом придуркам у формі, але тоді мене дійсно загребли б. Але я слухняна громадянка і жодному з цих ідіотів не врізала, НА ЖАЛЬ!» – не стримувала емоцій у дописі Наталка Поліщук.

У соціальних мережах два дні обговорювали пригоду
У соціальних мережах два дні обговорювали пригоду

У соціальних мережах та в коментарях до публікації про пригоду розгорілася палка суперечка, чи зловживали своїми повноваженнями патрульні. Із цим запитанням Наталка Поліщук у компанії колег із телеканалу «Аверс» також завітала до начальника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка.

У сюжеті журналістка стверджувала, що її тримали у міськвідділку кілька годин і відпустили лише після того, як вона передзвонила прес-секретарю патрулів і стало відомо, що затримана працює в ЗМІ.

Для того, щоб з’ясувати справжні обставини затримання журналістки, видання «Волинь24» запросило у патрульної поліції записи із нагрудних відеореєстраторів інспекторів.

«Оскільки ця ситуація набула широкого розголосу та отримала значний суспільний резонанс, вважаємо за необхідне показати правдивий стан речей, аби надалі уникнути будь-яких маніпуляцій та зловживань на догоду особистим інтересам окремих осіб. Вкотре наголошуємо, що громадяни повинні знати і розуміти не лише права, а й гідно виконувати обов’язки. Спілкування з патрульними поліцейськими та оформлення адміністративних матеріалів – це нормальний процес», – йдеться у відповіді на запит.

Отож, пропонуємо на власні очі пересвідчитися, хто каже правду, а хто роздуває скандал на рівному місці.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Витримці і спокою поліцейських немає меж. Молодці.
А женщіна дурненька.
Відповісти
Та її місце на стаціонарі в психіатричній лікарні!!!! І на жаль таких *журналістів* багато. Радує що V 24 в основному подає правдиву інформацію.
Відповісти
В 24 подає правдиву інформацію??????? завжди??????????????????????????????
пи си я не про цей конуретно випадок.....
Відповісти
Журналіст - не журналіст, якого біса?
Порушила закон - неси відповідальність. Виставила себе дурою.
Відповісти
Йо*та на всю голову. В дурних батьків- дурні діти . Або ще один варіант: зробили це чудо на пяну голову.
Відповісти
батьки то нормальні, а воно хтозна в кого вдалося)))
Відповісти
А ціна питання 51 грн.
Так лоханутись....
Відповісти
Коза тупа. І не соромно себе так поводити? А ще журналісткою працює. А б таку пришибляну ні в одну редакцію не взяв.
Відповісти
І вона ще працює в "Аверсі"? Поліцейські - молодці, мають сталеву витримку.
Відповісти
Через невиховану хамку поліцейський патруль зїхав з маршруту. А якщо десь скоюється серйозний злочин?
Відповісти
І так, і ні. Вона могла потрапити під колеса, і незворотньо зламати долю водія - так що з'їхали недарма.
Відповісти
малося на увазі, що якби пішоходка не бикувала, а надала докукменти, то б швидко всі розїхалися. Поліцейські далі патрулювати, а пішоходка додому спати.
Відповісти
Фу-у-у-у-у. Яка мерзота поліщук.
Відповісти
вівця тупа...
Відповісти
Та вона язиком ледь ворочить, п'яна, непотрібна стара жінка, огидно! І говорить, як селюшка безтолкова. Один жаргонізм, да вона не журналістка, це позорище й бидлан!
Відповісти
ну... ме... тіпа... - ото вже лексика у журналістки. Абсолютно типова хамська поведінка цієї диво-леді, тому й не дивно що все завершилось скандалом на рівному місці. Без цього в неї жити не виходить і щоразу прикривається словом "журналіст" і хоче на цьому виїхати... сама ж з видання на видання стрибає поки черговий редактор не побачить яке воно неадекватне... Ще дуже з нею поліцейські навіть церемонились, нерви мають стійкі. А щодо того, що вона тягала з собою Аверс - взагалі не дивно... одного поля ягоди - дай поскандалити на рівному місці і з когось зробити дурачка... хоча саме вони такими і є.
Відповісти
Де Ви тут "леді" побачили?)) звичайна переферійна хабалка
Відповісти
Що і треба було довести : дівчині не було чим зайнятись і вона сама довела цю ситуацію до абсурду. Вела б себе адекватно ще о 23й пішла б додому спати.
А те що вона замість бесіди з поліціянтами намагалася порішати цю справу через знайомих -взагалі на голову не наладить! Соромно має бути! Бачили як вона викручувала факти і бідкалась невіжомим співрозмовникам!?Актриса!
На місці її роботодавців я б задумалась чи треба їм таки висвітлювач інформації, бо по відео видно, як вона маніпулює даними.
Відповісти
позоріщеееееееееееееееееееееееееее
вона буха в дрова!
ці відео можна на цитати розбирати. цитати які ілюструють дурість і невихованість.
Поліцейським респект. Молодці, тримаються дуже виважено
Відповісти
ше й юльку викликала,думала шо та "порішає",в результаті і вона засвітилась і вляпалась...ще одна "звізда" журналістики і шкандалів)))
Відповісти
Курка тупа...
Відповісти
Пишаюсь цими поліцейськими. Дуже гідно і спокійно себе поводили. Ця "пані" - безграмотне хамло, яка хоче все "парішать", прикриваючись журналістським статусом. Поки таких, як вона, на місце не будуть ставити, то не буде порядку в країні. Закон один для всіх і якби вона не бикувала, то все добре було б. Гидко таких осіб як вона споглядати.
Відповісти
Аааахахахааа

Оце ж вона люта
Відповісти
Це просто жах. І ця людина Журналіст. Максимум "ЖУРНАЛЮЖКА" недоучка. Корчить з себе не винну вівцю. Звільнити і забрати посвідчення виписати догану з занесенням в особову справу. Я навіть незнаю де її можна працевлаштувати ... Такі люди лицеміри ніде не потрібні. На перевиховання... шкода, що такі заклади відсутні. ПОРУШИЛА НЕ БИКУЙ ВИПИШУТЬ ШТАФ ЩЕЙ МОЖЕ ПІДВЕЗУТЬ ДОДОМУ (реально бува і таке)... а тут ні, я ж журналіст... йо йо йо... ригати хочеться від таких журнілюг недоучків, випендрьожників... А хлопці молодці... респект...
Відповісти
Ще б пана Палицю заставити вибачитись перед патрульними за його некоректні висловлювання.
Відповісти
Моделюємо ситуацію: перехожу дорогу у невідповідному місці, зупиняє "доблєсна" нова поліція і вимагає документи ( не бачу логіки їх носити із собою), забирає і відділок!!!((( Молодці нова поліція !((Зловили злосного рецидивіста!!! І далі рухайтеся у тому ж напрямку......
Відповісти
Переходь в місці де потрібно ніхто тебе не троне, навіть в твою сторону не подивиться. Коли водій не пропусть пішохода то йому штаф 450 а пішоходу всього 51 несправедливо, потрібно пішоходам зробити 450 адже вони можуть спричинити своїми діями набагато страшнішу аварію...
Відповісти
моделюєм ситуацію:переходите дорогу у невстановленому місці,збиває нахрєн насмерть машина,а поскільки документики з собою таскать статева орієнтація не дозволяє,то холодний і брудний трупик закинуть в дальній куточок моргу і валятиметься він там,поки хтось з рідних кіпіш не підійме)))) носіте документ,пупок не розвяжеться і живіте до 100 років))))
Відповісти
А що тут ненормального? В країні третій рік війна. Цілком можлива терорестична загроза. Ви в курсі? Відсутні документи, просто назви свої дані, несмертельно. А виставити себе таким посміховиськом на всю область, це справді, треба мати талант
Відповісти
Я так зрозумів, що ви вважаєте, що для вас тупих "овечок" закон не писаний.
Отож пораджу перед тим як писати нове лайно, прочитайте законодавство України згідно якого ви як маєте права так і обов'язки. А то тільки попривикали що вони зараз "порішають" .
А поліцейські молодеці, все зробили правильно, якби так зі всіма пішоходами робили, то і аварій менше б було а то лазять по дорозі як телята.
Відповісти
ото злочинця затримали. Представити патрульних до присвоєння звання "Хероїв України"
Відповісти
Неумісний сакрказм...
Відповісти
Садіть Поліщук у тюрму- нема чого по дорозі ходити. Мафію подолано. Рецидивіста Поліщук затримали. Молодці!
Відповісти
Читайте уважніше зароловки шановний...
Відповісти
ну скільки можна мусолити цю тем,У так порушила, так неадекватно себе вела, так вже обісрали як стадо гієн, скільки можна срати?????????????..... я фігєю від вас людиська ,від усіх вас , А ви чим кращі Від Поліщук, коли самі і в коментах, і кругом бикуєте ще й таким жаргоном і лайном, що ви нічим не кращі і не вихованіші
Відповісти
Шановний саме дана типу "журналістка" і намагалася свою "пригоду" роздмухати до рівня сенсації. А результат, як кажуть на лице.
Відповісти
Дівчина показала себе у всій красі. Де вона працює, щоб знати який ресурс не читати?
Відповісти
Це просто жах!!! Яка тупорила!!! Співчуваю цим полісменам...Це ж які потрібно мати нерви, щоб слухати і спокійно відповідати такій безмозглій особі!!!
Відповісти
Вівця пухнаста і рогата, село селом
Відповісти
Бухе ЧМО
Відповісти
прикро те, що в цій ситуації можуть постраждати ПОРЯДНІ ЛЮДИ. Жіночка на відео повне цьмо, як повертається язик називати себе журналісткою. паскуда нікчемна
Відповісти
сподіваюсь поліцейським дали премію? або хоча б талончик на молоко, за врєдность проізводства))) бо з такими клієнтами геть нервову систему можна розхитати...
Відповісти
Я в шоці!!! Вона не права на 100%
Ви тільки задумайтесь як такі "професіонали" пишуть новини... перекручують факти тощо!!! Журналіс повинен бути об'єктивним. Теперішні журналюгі продажні скоти! Потрібно ввести кримінальну відповідальність за перекручування фактів тощо... і садити таких в тюрму, забирати ліцензії/ дипломи
Відповісти
Огидно, що у нас у місці є ще такі невігласи....тим більше жінки...думаю для такої посади вона хоч елементарні закони могла б вивчити... розмовляє як «базарна бабка», хотіла поставити щось із себе, а поставили на місці її. Молодці хлопці!!!
Відповісти
Патрульним - повага! Хлопці - молодці. Терпіння вам, бо з такими козами самому з глузду можна з'їхати.
Відповісти
Кончане чмо!!! Давайте оголосим журналюгам війну!!!
Всі... поліція, прокуратура, СБУ, МЧС, приватні підприємці, прості люди!!! Скільки можна їх терпіти? Вони підливають масло у вогонь... АТО через них
Відповісти
Оце так хамка, бикує і корчись з себе невідомо-що, ніби вона принцеса на BMW X5
Відповісти
А дійсно, що робити, якщо поліція затримала при неправильному переході дороги???Документів нема. Їхати в відділок поліції . Ніколи не задумувалася- переходжу, де мені треба....
Відповісти
Якщо порушуєте правила і не маєте документів, Досить просто сказати своє ім'я, місце проживання і т.д... Тобто дані для складення протоколу про адмін.порушення.
Відповісти
Війну дебільним журналюгам.
Відповісти
Алкашка ще та, постійно любить випити і скандалити
Відповісти
Їй місце в палаті разом неадекваткою з Любомля (та шо до ігора їхала)
Відповісти
Така погана, алкашка, ненормальна, сором а зато он волинь 24 рейтинги робить.
Відповісти
а тому що Волинь 24,і факти не перекручує,і інформацію правдиво і зважено видає...Наталочко,не пиши фігні сюди більш,постидайся)))
Відповісти
Чому не показали пику даної свин..???Інших чомусь показують!!!
Відповісти
Ось по таких панянках будемо судити про журналістів... Якщо вона журналіст, то мені соромно!!! Логіки - нуль, культурності та вихованості - нуль...
Відповісти
Дуже соромно за таких журналістів.
Пяна , не адекватна. А мова яка , таке враженя що рівень освіти нульовий!
Поліція -молодці!
Ми дивуємся чого крутелики себе ведуть по хамски , якщо ,,журналісти,, собі таке дозволяють...
На місці кірівництва , я б її звільнивби за аморальну поведінку і за підрив авторитету і довіри до журналістів!!!!
Відповісти
терпіння в поліцейських просто ангельське. я б її не тільки в міськвідділ повезла, а й в психлікарню на обстеження
Відповісти
Шкода що відмінили затримання на 15 суток. Поліція із за таких дур, час тільки втрачає...
Відповісти
Дивно. Чому питають чи вживала вона алкоголь)) вона що за кермом була?))
Відповісти
Немає різниці, якщо особа в пяному вигляді, це обтяжуюча сторона у суді, звісно якщо пані журналіст буде оскаржувати дану постанову.
Відповісти
Ойойой. Нічого собі дівчина перейшла дорогу не у встановленому місці! Оце ви стадо шакалів!
Відповісти
На місці поліцейских-дати пару гум тоді це бидло зрозуміло.А так на цю "журналістку"ще пальне витратили.нерви та час І всеодно вона нічого незрозуміє.
Відповісти
Країна насамперед повина змінюватись із самого себе... Тут коментарі лишні. Вельме дорога журналістка піар шоу влаштували ви самі, своєю неповагаю і не відальністю ви принизили себе перед напевне усіма " вашими родичами,знайомими та друзями" до яких телефонували і жалілись на діі працівників поліції. Тепер на тверезу голову можете оцінити рівень вашої інтелектуальго розвитку і виховання!
Відповісти
не менше ніж поліцейських шкода Олю , якій вона мозок виносила
Відповісти
Вибачте, Наталю, але ви така дурепа,!
Відповісти
Сумашедша, щей буха))) позор.
Відповісти
Я просто заздрю витримці поліцейських. Я б вже дала в лоб. А пані журналіст недолуга і вочевидь у стані алкогольного сп'яніння.
Відповісти
Тупі закоплексовані поліцейські В нас що паспортного режим . КЛОУНИ
Відповісти
Дивуюсь з даної ситуації...Не права як і журналістка, так і патрульні у певних моментах! З журналісткою воно й зрозуміло -дівчина в шоці,скажімо відверто- не щодня у нас затримують за ТАКІ порушення ,дійсно достатньо ріфдкісна ситуація ,хоча дані порушення не на стільки рідкісні!!!!!!! Але патрульні не мають права запитувати чи вживала затримана алкоголь,цим самим порушуючи її права(людина спокійно йде нікого не чіпає не порушує громадського порядку,чому вона не може йти ,приміром,з дня народження,з вечірки... в нас що це заборонено, поставте себе на її місце!!!!) Люди ,ви так яро накинулись на журналістку,та з такими *цензурними* словами, в рази більш хамську мову ми зустрічаємо і у лікарів,так,так і тут я думаю і з власного досвіду багатьом є що розповісти...і в закладах торгівлі...я вже мовчу про чиновницькі кабінети...!!!!! Я так розумію тут для багатьох випав момент поквитатись з журналісткою або момент просто по -нашому,по-українськи обісрати...
Відповісти
Не називайте її журналісткою. Вона втратила будь- яку моральність.
Відповісти
я Вас прошу , надто голосні вислови!!!!!! на цьому тижні знайома втратила дитину через те що луцькі лікарі відмовились оперувати без повної оплати операції і внесли лише 80 тис грн., а не 200 тис. а чиновники з фонду палиці вернули носи та роздавали обіцянки... ось це дійсно втрата будь-якої моральності... очевидно ми всі вже розучились бути людяними...
Відповісти
наталю, ти ше довго будиш себе оправдовувати???
Відповісти
Тут стільки епітетів, всі настільки грубі, брудні та наглі. Таке враження пише одна, дві людини це все пише. Люди добрі, невже ви не розумієте! Це ви всі тут бидло! В оцих коментарях бидло і у тому
. що ви зараз влаштували людині!
Відповісти
панянка сама собі влаштувала...хотіла слави-хай вигрібає тепер ложкою з корита
Відповісти
За наїзд на Доманьску , буде вам срачка..
Відповісти
вона ж ще й буха
Відповісти
Ідіотка тупа!!!!!! Не позорилась би вже....! =))))
Відповісти
Шкода що ця пані,так нічого й незрозуміла.
Відповісти
Читаю всі коментарі і підтверджую свою думку про неї. Нікчемна, хамська бидлота! Пише одну брехню і обмовляє людей. Непотріб у спідниці!!!
Відповісти
клоуни мусара, а не журналістка
Відповісти
Отакі і позорять Україну Журналісти гнати в шию і позбавити на все життя займатись журналістикою.
Відповісти
А що страшного зробила дана журналістка? Чому в неї не запитали навіть чи може хтось підійти щоб підтвердити її особу? Затримання має бути як винятковий захід, а не перехід дороги у невстановленому місці. Краще б Стецькович затримував порушників ПДР, які їздать на авто люкс класу й при цьому відкрито на камеру посилають на...й полісменів і після цього спокійно сідають у своє авто й їдуть геть, боючись слово їм сказати. А тут беззахисна жінка, яка навіть не матюкнулась, А вони затримали її. Позор такій поліції. Ганьба!!!!!
Відповісти
ось і істина підтверджується- мстяться люди з вузьких кіл... а можливо і колишні шефи... люди починайте кожен з себе!!!!люди!!! я щиро надіюсь , всім відома біблійна оповідь про Ісуса та Магдалену... то ж кидайте каміння, кидайте ви ж безгрішні...
Відповісти
Хай те дурне теля, а не журналістка напише на себе скаргу...навчиться переходити дорогу по правилам і нести відповідальність при порушенні Законів України....і перестане брехати!!!
Відповісти
По-перше потрібно вимагати предявити посвідчення мєнтів і зафіксувати дані (ч.3ст.18 ЗУ про нац.поліцію). По-друге - доставлення особи до РВ, для зясування особи, відбулось проти її волі особи, із застосуванням психологічного тиску та фізичної сили, а значить повинен був складатись протокол про затримання, який не складався і з яким мєнти зобовязані ознайомити затриману особу. По-третє - мєнти при складанні постанови або протоколу зобов'язані ознайомити особу із її правами перед розглядом справи, а не після того як винесена постанова чи складений протокол. Кожному затриманому гарантоване право на безоплатну правову допомогу і повинен бути призначений захисник/адвокат (ЗУ про безоплатну правову допомогу), а також повідомлені рідні та близькі особи. Ну ))) мєнти тут порушили все. що тільки можна, багато писати...... Громадянці обовязкову потрібно вивчити КУпАП, ЗУ про нац. поліцію і Конституцію України (Розді 2). Ну ), а мєнти є мєнти - тільки і можуть, шо жінок крутити або пенсіонерів за овочі ганяти. а боротись із злочинністю і ловити справжніх злочинців слабо??? А, ну та - шо попереднім. шо вже тепер так званим новим мєнтам просто треба виконувати план стосвоно показників, шоб керівництво мало чим піаритись ))) Реформа повним ходом називається )))))))
Відповісти
З такими журналістами точно в європу зайдемо.повелаб вона себе так в польщі чи німеччині..
Мав подібну ситуацію.визнаю що порушив склали постанову заплатив штраф патрульні молодці ще й підвезли додому.а їй схотілось влаштувати цирк. Одним словом -дура
Відповісти
Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.
Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом.
У разі нагальної необхідності запобігти злочинові чи його перепинити уповноважені на те законом органи можуть застосувати тримання особи під вартою як тимчасовий запобіжний захід, обґрунтованість якого протягом сімдесяти двох годин має бути перевірена судом. Затримана особа негайно звільняється, якщо протягом сімдесяти двох годин з моменту затримання їй не вручено вмотивованого рішення суду про тримання під вартою.
Кожному заарештованому чи затриманому має бути невідкладно повідомлено про мотиви арешту чи затримання, роз'яснено його права та надано можливість з моменту затримання захищати себе особисто та користуватися правничою допомогою захисника.
Кожний затриманий має право у будь-який час оскаржити в суді своє затримання.
Про арешт або затримання людини має бути негайно повідомлено родичів заарештованого чи затриманого.
Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.
Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.
У невідкладних випадках, пов'язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, можливий інший, встановлений законом, порядок проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду і обшуку.
Відповісти
Який абсурд написаний у цій публікації. Непочатий край роботи для юристів. Затримана спокійнісінько може подавати до суду на цих горе журналістів та горе "правоохоронців". Одні запит запросили, інші дали відео. Назвали в публікації та на відео усі можливі данні. Добре, що номер і серію паспорту не опублікували. Заручилися підтримкою анонімних коментаторів! А де порушення? Де відео на якому людина мало не влетіла під колеса автомобіля? Не сайт, а смітник. Ви що найнялися для поліції, щоб їхні лажі прикривати? Навіть якщо так, то погано прикриваєте.
Відповісти
Який ти нахер захисник. Коли всіх тут обзиваєш продажними. То тебе може наталя підкупила, чи вопше сама під іменем Правозахисника , таку чуш пише
Відповісти
Максимум їй працьвати, це коровам хвости крутити,а не журналістикою.
Відповісти
Кончана
Відповісти
Нічого не розумію. Затримали жінку, яка йшла, очевидно після вечірки. Можливо вона порушила правила дорожнього руху. Запитання до автора резонансного "матеріалу. Де відео докази порушення ПДР. Ще раз питаю. Де докази? На основі чого базується матеріал? Доказів затримання, я не бачу. Єдине, що вказано, так це наслідки затримання. Мені неприємна поведінка цієї жінки. Вибачте, але стаття не дотягує ....
Відповісти
який аверс такі й робітники.
Відповісти
Так обісратися ще треба постаратися
Відповісти
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels
Відповісти
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels
Відповісти
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/3GexCCR
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні