Син Зінедіна Зідана забив на 18-й хвилині дебюту за Мадридський Реал

0
-1
Син Зінедіна Зідана забив на 18-й хвилині дебюту за Мадридський Реал
Син наставника Реала Зинедина Зидана - Енцо - голом дебютував за першу команду «Вершкових» у матчі Кубка Іспанії.

Нагадаємо, у виїзному поєдинку Реал не залишив каменя на камені від третьолігової команди (7:1), яка невимовно зраділа потраплянню на суперзіркову команду.

У поєдинку на Сантьяго Бернабеу за столичний клуб вийшов напіврезервний склад з окремими вкрапленнями цікавих особистостей, які значаться в мадридському клубі. Так, в основному складі, вперше з моменту переїзду до Іспанії, вийшов 17-річний Мартин Едегор, а вже в другому таймі втомленого Іско замінив старший син наставника Реала - Енцо Зидан.

Варто зазначити, що його поява на футбольному полі стала для 21-річного півзахисника дебютною в першій команді Реала, незважаючи на те, що він вже віддавна тренується з основною командою.

Не змусив себе довго чекати і перший гол за Королівський клуб. Уже через 18 хв. після появи на полі Енцо забив четвертий гол у ворота Культураль, чим викликав велику радість не тільки уболівальників Реала, але й персональних шанувальників свого легендарного батька.

Нагадаємо, що в системі Реала числиться ще один син французького наставника - 18-річний Лука, який захищає ворота молодіжної команди Реала.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні