--> Біля луцьких вишів ловили курців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля луцьких вишів ловили курців

1
-3
Біля луцьких вишів ловили курців
У Луцьку муніципали провели рейд з дотримання правил паління.

По це повідомляє департамент муніципальної поліції.

Так, перевірили місця біля Волинського інституту МАУП, біля навчального корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на вулиці Винниченка та Луцького національного технічного університету.

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста склали 14 протоколів щодо порушення правил паління в громадських місцях.

Також муніципали передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради та за місцями реєстрації проживання порушників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки вишів? А школи? ... В сусідньому дворі біля 4ї школи (вхід від зупинки 4та школа), спостерігаю постійно, школярів класів 8 - 11 які палять там невеликими табунцями.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні