У Луцьку просять квартиру родині загиблого добровольця

3
5
У Луцьку просять квартиру родині загиблого добровольця
У Луцькраді попросили виділити квартиру родині добровольця, який після важкого поранення довго лікувався в Америці, та, на жаль, безрезультатно.

Про це стало відомо 30 листопада під час сесії Луцької міської ради.
«Ми всі пам’ятаємо героя Луцюка Романа Йосиповича. Це доброволець, який отримав важке поранення на сході. Він півтора року лікувався в Америці. На жаль, 19 березня його не стало», - розповів депутат Євген Ткачук.

З його слів, дружина померлого Тетяна дуже довго не могла отримати посвідчення члена сім’ї загиблого ветерана війни, адже американська довідка про смерть «не підходила чиновникам». Врешті, їй вдалось отримати необхідні документи. Наразі вона утримує двох малолітніх дітей.

Тож Євген Ткачук звернувся до депутатів та міського голови з проханням сприяти першочерговому отриманню квартир саме такими родинами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до цього він,що не мав де жити.А в селі віла гарна -це не бідна родина ми їх знаємо.У них є житло тепер хоче ще внукам певно. Ви перш ніж давати житло,перевірте ці родини, а тут вже виходить спекуляція.Зараз уже в людей нема нічого святого на цій землі.
Відповісти
Чоловіка свого не хочете відправити в АТО?
Відповісти
А його ніхто не посилав він сам пішов добровольцем.Чого гроші заробляти?А мій дбровльцем не піде,краще хай тут заробляє гроші. А тепер давай їм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні