--> Постраждалим «чорнобильцям» допоможуть оформити документи для заміни, чи установлення систем опалення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Постраждалим «чорнобильцям» допоможуть оформити документи для заміни, чи установлення систем опалення

0
3
Постраждалим «чорнобильцям» допоможуть оформити документи для заміни, чи установлення систем опалення
"Всеукраїнський союз чорнобильців" пропонує постраждалим "чорнобильцям" допомогу в оформленні документів для заміни, або установлення систем опалення.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Громадяни України, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та які проживають на радіоактивно забруднених в результаті Чорнобильської катастрофи територіях, це цільова аудиторія — субсидіанти. Це так звані “енергетично бідні люди”, яким держава оплачує до 97% вартості газу через субсидування і вони, природно, не можуть дозволити собі встановити нові системи опалення.

В межах державного проекту щодо змешення енергоспоживання, заміни або установленню систем опалення, Організація має можливість сприяти прискоренню оформлення необхідних документів та всілякому роз'ясненню прав та обов'язків субсидіантів-чорнобильців.

За допомогою до державної програми щодо заміни або установленню систем опалення для соціально вразливих споживачів, через своїх партнерів Організація звернулась до виробників опалювальних котлів в Німеччині.

На цей час вже ведуться перемовини щодо залучення в Україну опалювальних систем у вигляді благодійної допомоги, безкоштовно. В разі підтримки діяльності Організації керівниками місцевого самоврядування, в Україну може надійти велика кількість якісного опалювального обладнання, що значно зменшить навантаження на державний та місцевий бюджети.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні