--> На Волині бійця Самооборони зловили п'яним за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині бійця Самооборони зловили п'яним за кермом

0
1
На Волині бійця Самооборони зловили п'яним за кермом
У Луцьку затримали члена громадського об'єднання «Самооборона Волині» Сергія Ляшенка, який керував автомобілем у нетверезому стані.

Це сталося ввечері 26 листопада у Луцьку на вулиці Лютеранській, поруч з «Будинком скульптора», - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Патрульна поліція Луцька підтвердила факт затримання нетверезого водія, при освідченні в крові якого виявили аж 2.18 проміле алкоголю. На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення та відпустили. Міру покарання правопорушнику буде обирати суд.

Крім того, чоловік чинив опір поліції та поводився агресивно, погрожуючи патрульним дубинкою.

Водночас, сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук член громадського формування «Самооборона Волині» Олександр Лєсной написав, що порушником правопорядку у Луцьку справді був самооборонівець. Щодо інциденту – триває перевірка у лавах активістів.

«Член ГФ «Самооборона Волині» Ляшенко С.В. не перебуваючи на чергуванні, був затриманий ПП за водіння авто у нетверезому стані, продув драгер, який показав 2.18 проміле, за що на нього було складено протокол згідно ст 130-ї. На даний час, вищезгадана особа відсторонена від несення служби по охороні громадського порядку у м. Луцьку, на чергових зборах ГФ буде прийнято рішення про те, чи буде його виключено зі складу ГФ", - пише активіст.

«За рішенням керівників ГШР, Ляшенко С.В. на чергування виходити не буде, але відмовитись від людини, яка зробила помилку в житті, ми не можемо, тому до загальних зборів організації Сергій буде збирати сухпайки воїнам, приймати участь у формуванні передач на передову. Ми активно боремося із вбивцями за кермом, а тому категорично засуджуємо такий вчинок самооборонівця - людини, яка повинна бути взірцем. Але, на жаль, так сталося, тому за свій вчинок він відповість за законом», - додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні