В облраді хочуть визнати санаторій «Турія» банкрутом

0
-3
В облраді хочуть визнати санаторій «Турія» банкрутом
Санаторій «Турія» хочуть назвати банкрутом, бо хоча майно санаторію передали військовому ліцею, та юридичну особу досі не ліквідували.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії облради 29 листопада, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини

Як відомо, майно багатостраждального санаторію депутати обласної ради передали на баланс Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Проте, досі залишається юридична особа, яку не ліквідували. Зі слів начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослави Якимчук, чинний директор написав заяву на звільнення за власним бажанням і з 1 грудня йде з роботи, незалежно від рішення депутатів.

Натомість з юридичної особи продовжують стягувати борги: днями надійшли матеріали на стягнення ще 630 тисяч гривень з санаторію.

Один з найоптимальніших виходів, що робити з юридичною особою, в облраді вважають банкрутство. Проте звільнення директора, як, до слова, і бухгалтера, може ускладнити процедуру банкрутства. Адже в апараті не залишиться людини з правом підпису. Проте, додають депутати, не задоволити заяву вони теж не можуть.

Урешті депутати домовилися підтримати заяву директора на звільнення, доручити відділу з питань управління майном розпочати процедуру банкрутства санаторію «Турія», а також пошукати людину, яка б погодилася виконувати обов’язки керівника під час процедури ліквідації.

Хоча з останнім можуть виявитися проблеми, адже навряд чи знайдуться охочі працювати на підприємстві з мільйонними боргами, яке банкрутує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні