Волиняни сплатили понад 130 мільйонів військового збору

0
-8
Волиняни сплатили понад 130 мільйонів військового збору
З доходів волинян на обороноздатність держави спрямовано 131,5 мільйона гривень військового збору.

Зокрема, як повідомили в ГУ ДФС у Волинській області, протягом січня-жовтня 2016 року з доходів волинян до держбюджету спрямовано 131,5 мільйона гривень військового збору. Це на 22.7 відсотка більше, як у січні-жовтні минулого року.

«Загалом позитивна динаміка надходжень військового збору є підсумком заходів з легалізації доходів, насамперед заробітної плати. Саме офіційна зарплата у гарантованих державою розмірах – одне з основних джерел надходжень як ПДФО, так і військового збору», - йдеться в повідомленні ДФС.

«Тому кожен працівник, котрому виплачують легальну зарплату має повне право стверджувати, що кожного місяця робить свій індивідуальний посильний внесок для підтримання національної армії», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, питання легальних виплат – одне з пріоритетних у роботі територіальних органів ДФС, виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Саме завдяки спільним зусиллям на Волині стабільно утримується тенденція вагомого росту сплати військового збору», - наголосила Світлана Савчук.

В ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб.

Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні