До Луцька з АТО повернулися нацгвардійці

4
-6
До Луцька з АТО повернулися нацгвардійці
Підрозділ волинських нацгвардійців повернувся зі Сходу.

Понад 100 бійців Нацгвардії повернулися із зони АТО на сході до Луцька. На сході вояки пробули майже 3 місяці, тепер же на них чекає відпустка, - повідомляє "5 канал".

До завдань військовослужбовців входила охорона блокпостів, доріг та забезпечення порядку в населених пунктах поблизу лінії розмежування на Луганщині. Серед тих, що повернулися, є бійці, для котрих це вже шосте відрядження на Схід.

Зазначимо, що підрозділ повернувся в повному складі. Зустрічати бійців прийшли рідні і друзі.

"Їздить він дуже часто, вже четвертий чи п'ятий раз він там перебуває…Кожного разу чекаємо живим і здоровим додому", - розповідає дружина бійця Катерина Деменік.

"Зараз там вже більше 90%, всі - за Україну. Вже та "єдіная русь", як це було в 2014 році, — це вже для них закінчилося", - ділиться спостереженнями військовослужбовець НГУ Дмитро Тимощук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний пан ГУРТОВСЬКИЙ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ усім телеканалам розказував, що наші луцькі нацгвардійці матимуть відпустку. Знаючи ,як ШАНОВНИЙ комбат кидається словами на вітер, ми очікували хоча б декілька вихідних, аби хоч трохи побачити хлопців,яких не бачили більше 2-ох місяців.Насправді ж,зібравши хлопців після приїзду,ШАНОВНИЙ комбат сказав,шо о 5:30 ранку вони мають прибути у частину(тобто 28,11, близько 18 години вечора,вони прибули у частину , а 29,11 о 5:30 ранку вони повинні бути у частині.),як виявилось на чергування на мітинги у столицю. Це взагалі людяно?? Частина особового складу навіть не побачили своїх рідних, і не переступили поріг свого рідного дому. Це взагалі як таке можливо? Елементарно, відпочити з довгої дороги не вдалося!!! Зустрічання з оркестром,телебачення - це все якась гра. Сам командир поїхав до зони АТО туди й назад,коли ж він очільник всієї частини,і як нормальний наставник міг бути весь час.
Також до Києва він не поїхав. Чи взагалі згідно закону? А де ж законний відпочино,хоча б трохі. А то ж навіть доби у Луцьку не пробули. ШАНОВНИЙ КОМАНДИРЕ, нормально ставтеся до своїх підлеглих,як до людей - і вам легше жити буде(бо навіть вчора ввечері,вам бажали зла)!!!
Відповісти
Так ще слабо сказано, що "бажали зла"... Бажали всього найгіршого що є на цьому світі! За всі наші сльози і нерви! Це надзвичайна неповага до своїх підлеглих та іх рідних. І все тобі Гуртовськи повернеться бумерангом ( тільки не питай тоді в Бога "за що?").
Відповісти
Цілком згідний!!! Не людяний командир, або треба було зними іхати!
Відповісти
Звісно шкода хлопців-наших чоловіків,татусів,синів,але це робота іхня,прийнята присяга,підписаний контракт,вони отримують з/п,можливо це я звикла і змирилася! Треба набратися терпіння і буде свято на нашій вулиці з Божою поміччю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні