Лучан кличуть на доброчину виставку-продаж

0
1
Лучан кличуть на доброчину виставку-продаж
Організатори доброчиної виставки-продажу до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, запрошують благодійників долучитися до дійства.

2 грудня у Луцьку відбудеться доброчинна виставка-продаж до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями "Відкриті серця 2016".

Захід відбудеться у приміщенні арт-кафе "Стоп-Кадр".

Виставка-продаж відбудеться з 14:00 до 18:00 години.

Організатори заходу Громадська організація «Квітка Полісся» запрошує всіх не байдужих людей, готових до благочинності і пожертвувань, приєднатися до виставки-продажу “Відкриті серця 2016”.

"Якщо в силу якихось причин Вам не вдасться безпосередньо завітати на організований захід, Ви маєте можливість допомогти людям з обмеженими можливостями, перерахувавши благочинні кошти на зазначений нижче рахунок. Виручені кошти будуть направлені на створення художньо-навчального центру", – повідомляють організатори.

В програмі заходу концерт, урочистості, кулінарно-мистецький майстер-клас «Розпис печива», виставка-продаж власних робіт людей з обмеженими можливостями. Це лише один із кроків у створенні належних умов для інтеграції людей з інвалідністю в соціальне, економічне і культурне життя Луцька.

Про Вашу благочинну діяльність організатори повідомлять громадськість в міських газетах "Луцький замок" та "Сім"я і дім", в глянцевих журналах "Стиль" та "Deluxe".

Для отримання додаткової інформації просимо звертатись:
Тел.: 098-6015143 ;050-0151830 Ірина,
E-mail: kvitka.polissya@gmail.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні