--> У Луцьку «АвтоПаркСервіс» підозрюють у «транжирстві коштів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «АвтоПаркСервіс» підозрюють у «транжирстві коштів»

2
-8
У Луцьку «АвтоПаркСервіс» підозрюють у «транжирстві коштів»
У міськраді, комісія з питань транспорту відмовилася виділити гроші для «АвтоПаркСервіс» на придбання паркоматів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 28 листопада, - повідомляє Волинські новини.

Так, у рамках перерозподілу коштів міського бюджету 80 тисяч гривень пропонували спрямувати на придбання паркоматів для КП «АвтоПаркСервіс». Про це повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова.

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що наразі багато питань виникає щодо «транжирства коштів» на цьому підприємстві. Так, з його слів, підприємство, проїдаючи кошти міського бюджету, має роздутий штат, з двома бухгалтерами на 10 працівників.

Отже, спочатку пропонується заслухати звіт керівника підприємства, після цього затвердити проект розвитку і виділяти фінансування. Паркомати, мовляв, можна придбати і в січні наступного року.

Члени комісії погодилися, що кошти на придбання паркоматів доцільно виділяти після ознайомлення зі звітом директора КП «АвтоПаркСервіс».

Як відомо, у Луцьку планують затвердити нові правила паркування. Посадовці міськради та керівник КП «АвтоПаркСервіс» наголошують, що кошти за паркування можна збирати лише на тих парковках, які обладнані паркоматами, а брати з водіїв готівку на необладнаних належним чином майданчиках незаконно.

З підприємцями, які не встановлять паркомати, погрожують достроково розривати договори. Право безоплатно користуватися платними парковками мають лише особи з інвалідністю.

Окрім того, раніше йлося про те, що на облаштування платної парковки на вулиці Кривий Вал необхідно 80 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно , шановний , що ви не працювали ні в комунальному ,ні в державному підприємстві. Там має бути головний і простий бухгалтер. І ще ,за логікою, один бухгалтер захворів , як приклад - зламав ногу., і що нехай збираються штрафи та пені. Аж до ліквідації?
Відповісти
Козюра ти юрист а положення 637 не знаєш. Невігластво а не голова комісії. Отак депутати дбають про розвиток комунальних підприємств. Ганьба таким буратінам забудовникам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні