Нічна аварія у Луцьку: Опель протаранив таксі з дітьми

13
3
Нічна аварія у Луцьку: Опель протаранив таксі з дітьми
На розі вулиць Соборності і Воїнів-Інтернаціоналістів сталася аварія: у таксі, яке повертало з Соборності, в бік врізався Опель.

ДТП сталася близько 2:00 у ніч на неділю, 27 листопада, інформує власкор Волинь24.

Таксі – автомобіль ЗАЗ Vida – рухалося від «Там Таму» і повертало на Воїнів-Інтернаціоналістів.

На момент проїзду світлофор не працював – мигав жовтий.

З вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів виїжджало ще одне таксі – Деу Ланос. Як стверджує водій першого таксі, Ланос засліпив йому очі – і він вчасно не помітив Опеля, який рухався проспектом Соборності крайньою лівою смугою від ЗАГСу.

«Я тільки в останній момент помітив автомобіль Опель Омега. Думав – проскочу. Але Опель вдарив моє авто в бік так, що його викинуло на тротуар, ще й по дорозі зачепило Деу Ланос» - розповів водій ЗАЗ Vida.

В таксі були клієнти: жінка і двоє дітей не більш як 10-річного віку. Дітей госпіталізували зі струсом головного мозку і забоями.

У жінки - розбита голова і забої.

Водій і пасажири Опеля не постраждали.

Ступінь провини водіїв буде встановлювати слідство. Наразі відомо, що обоє водіїв – і за кермом ЗАЗ Vida, і за кермом Опеля Омеги – були тверезі.



Передрук заборонений.
Теги: дтп, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Taksustu izdyat - hu.... i naglo Mogluwo i ne wsi,ale w Luzku kul&turu - NULL!!!
Відповісти
У нашому місті на дорозі слід боятися наглих і бидлуватих таксистів, які їздять як заманеться і недоумків марштрутчиків, які встигають курити і лускати насіння і видавати здачу не дивлячись на інших учасників. Хай поліція зверне увагу на цих 2 категорії водіїв!
Відповісти
Вони хочуть підняти вартість проїзду.Хай тоді візьмуть касирів,щоб брали гроші.А то просто жах з ними їхіти.Видаючи здачу і рахуючи пасажирів,щоб бува хто не просокочив так,вони взагалі не дивлять на дорогу. Як втараниться,то тоді буде пізно питати з них щось.їм би гроші,а люди,то навоз.
Відповісти
Ну звичайно, у нашому місті аварії трапляються виключно за участі таксистів і маршручиків...ІНШИХ НЕ ІСНУЄ......та вони теж люди-СМЕРТНІ, навіть з підвищеною відповідальністю, але ЛЮДИ... Аварію ( тверезу) судить той, хто не знає, що таке баранка і дорога.....
Відповісти
права за сало покупляли і їздять хто як хоче.........
Відповісти
Ви подавіться як взагалі їздять в м.Луцьку водії.Культури водіння 0 воно або летить або минеться в лівому ряді!!!!!Правила ПДР вчити треба!!!!!!!
Відповісти
Водій таксі працює в поліції!!!
Відповісти
яка різниця де він працює?у вілний час незавадить підзаробити.
Відповісти
Нє ! В прокуратурі !
Відповісти
Був свідком дтп і на всі 100% стверджую що винен таксист,захотів проскочити називається
Відповісти
Щож ти тоді свідок не підійшов і не допоміг потерпілим, також не дав свої покази поліції????
Відповісти
Все що від мене залежало я зробив,і дав потрібні свідчення,а ти якщо нічого не знаєш хто і що там робив то краще мовчи
Відповісти
Люди!!! Схаменіться . Раніше не помічала , як хто їздить, а зараз ходжу на навчання водія . То як їду з інструктором то мене в жар кидає. Куди ви спішите вас дома чекає ваша сім'я ви думаєте ви Богі ви такі як всі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні