ТОП-5 найдорожчих тварин на продаж у Луцьку

0
6
ТОП-5 найдорожчих тварин на продаж у Луцьку
Домашніх улюбленців все рідше заводять в цілях безпеки. Модні породи песиків нині такі, що радше у випадку нападу злодіїв доведеться захищати цих гавкучих малюків, а не навпаки… Та й коти, розніжені турботою міських господарів, вгодовані імпортними кормами, навряд чи знатимуть, що робити із мишею, коли зустрінуться.

Домашніх улюбленців заводять або для компанії, або – щоб підкреслити всій статус.

Видання «Волинь24» вивчило онлайн-пропозиції із продажу тварин у Луцьку та склало рейтинг найдорожчих і, відповідно, найстатусніших.

1. ПОМЕРАНСЬКИЙ ШПІЦ ЗА 25 ТИС ГРН
«Наздзвичайно красиві маленькі «пухнастики». Всі – від титулованих батьків, з документами Кінологічного союзу України, ветеринарним обслуговуванням. Палітра окрасу – на будь-який смак», – йдеться в оголошенні із продажу цуценяток породи померанський шпіц.

Це – декоративна порода маленьких песиків, що розміром сягають близько 20 сантиметрів. Вага – від 1,5 до 3,5 кілограмів. Мордочка шпіца нагадує лисячу, шерсть – надзвичайно м’яка і рідко випадає. У цієї породи зустрічається десять забарвлень: чорне, чорно-підпале, шоколадне, руде із чорним, помаранчеве, кремове, блакитне, блакитно-підпале, біле та двоколірне.

2. АНГЛІЙСЬКИЙ БУЛЬДОГ ЗА 23 ТИС ГРН
«Дорослі бульдожки для душі та племінної роботи. Собаки із документами Кінологічного союзу України. Є дівчатка і хлопчики, дорослі і підлітки 7 місяців», – пишуть в оголошенні.

Англійський бульдог має надзвичайно яскраву індивідуальність та вважається національною собакою Англії. Цій породі «припусують» такі ж риси, як і справжньому англійському джентльмену: консервативність, непохитність, деяку флегматичність, аристократизм, імпозантність, грубовату елегантність… Утримання бульдогів в наш час потребує великої відповідальності, адже в процесі розвитку ці собаки перетворилися із бійцівських в декоративні, втратили свої робочі якості та стали досить вразливими.

3. АРГЕНТИНСЬКИЙ ДОГ ЗА 21 ТИС ГРН
«Пропонуємо для резервування аргентинського дога. Народилися 5 листопада: три дівчинки і два хлопчика. Мама – ICU DE VIAJE DEL CHAMAN – привезена з Іспанії, двократна чемпіонка України. Тато – BRANCO MARY M.STYLE – кандидат в інтер-чемпіони. Обидва батьків мають чудову родословну з корінням з Аргентини та Європи і з титулами чемпіонів серед предків», – йдеться в оголошенні.

Породу цих собак вивели в 1920-х роках в Аргентині. У процесі створення брало участь десять порід псів: кордовська бійцівська та німецький дог для збільшення росту, велика піренейська для виносливості та білого кольору, бордоський дог для міцності, ірландський волкодав для швидкості, англійський пойнтер для покращення нюху.

4. ЧОРНОШИЇ ЛЕБЕДІ ЗА 19 ТИС ГРН
В оголошенні пропонують під замовлення привезти із Європи чорношиїх лебедів.

«Такий лебідь довжиною 110-140 сантиметрів і важить від 3,5 до 6,5 кілограмів. Самці суттєво крупніші за самок. Відмінною ознакою виду є пофарбовані в чорний колір шия і голова на тлі сніжно-білого оперення. Дзьоб – сірого кольору і біля основи має великий червоний наріст з горбом. Парування починається в липні і триває до листопада. Гніздо будується в прибережному очереті або на малих островах. Самка відкладає від трьох до восьми яєць і насиджує їх протягом 34-37 днів, в той час як самець дбайливо її охороняє. У природних умовах тривалість життя сягає до 7 років, а в неволі до 30 років», – йдеться в оголошенні.

Цікаво, що ці екзотичні птахи були у приватному зоопарку в Межигір’ї.

5. ШОКОЛАДНИЙ СФІНКС ЗА 15 ТИС ГРН
«Пропонуємо шикарного котика канадського сфінкса. Шоколадний, ідеально голий, з великими вухами, має багато складочок», – пишуть в оголошенні.

«Лисі кішки» – порода, що має назву «канадський сфінкс» і виникла в результаті природної мутації. Ці тваринки – добродушні, миролюбні. Легко навчаються й можуть виконувати команди. Дуже прив’язуються до людини, люблять спілкуватися. Не вважають себе кішками, поводяться нарівні з людиною.

Передрук заборонений.
Теги: топ, тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні