--> На Волині покарали перевізника, який виганяв бійця АТО з автобуса | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині покарали перевізника, який виганяв бійця АТО з автобуса

0
1
На Волині покарали перевізника, який виганяв бійця АТО з автобуса
Перевізника, який обслуговував маршрут "Київ-Нововолинськ" позбавили права на перевезення.

Як повідомили у відділі інформаційної діяльності Волинської ОДА, маршрут відібрали через водія, який на автостанції у Нововолинську вигнав з автобуса 20-ти річного ветерана АТО.

Особливо обурював той факт, що добровольця полку «Азов» Мирослава Никитюка водій відмовився перевозити попри те, що ветеран АТО придбав у касі квиток за пільговим тарифом.

Детально про цей випадок наприкінці жовтня писали волинські ЗМІ. За результатами моніторингу місцевих медіа відділ інформаційної політики облдержадміністрації спрямував лист профільним структурним підрозділам, а також до Нововолинської міської ради з проханням розібратися в ситуації, окресленій журналістами.

У Нововолинську вивчали ситуацію і місцева влада, і керівництво АС «Нововолинськ». Як виявилося, 30 жовтня касир Ташарчук продала пільговий квиток учаснику АТО, відповідно до наданих ним документів. У письмовому поясненні жінка зазначила, що до неї звернувся «молодий хлопець, учасник АТО, сказавши, що водії автобуса Нововолинськ – Київ, час відправлення 9.05, відмовляються його перевозити. Ми разом пішли до автобуса. У нас була суперечка з водіями, але хлопця я посадила в цей автобус…».

У відділі транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради врегулювати ситуацію, притягнувши до відповідальності перевізника та водіїв, не мали права, позаяк маршрут – міжобласний.

У департаменті інфраструктури облдержадміністрації також наголосили, що вжити заходів до горе-перевізника не можуть, адже то – не їхня компетенція, але… Словом, лист із інформацією про ситуацію, що склалася у Нововолинську, переадресували на розгляд управління Укртрансбезпеки у Волинській обл.

Поки ж поважне відомство вивчало документи, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив організувати зустріч із перевізником, котрий працює на маршруті Київ – Нововолинськ, запросивши також представників громадськості, ветеранських організацій воїнів АТО, журналістів. Одначе прибути на відповідну зустріч перевізник Новіков навідріз відмовився.

Не схотів приватний підприємець спілкуватися із волинською громадою та керівництвом виконавчої гілки влади в області, не доведеться йому й курсувати волинськими шляхами, позаяк із 12 грудня цього року припиняє здійснювати перевезення за визначеним маршрутом.

Саме така надійшла до облдержадміністрації від управління Уктрансбезпеки у Волинській обл.

У листі зазначено: «В листопаді 2016 року державною службою України з безпеки на транспорті проведено конкурс на визначення переможця з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах загального користування. Переможцем конкурсу по маршруту Київ – Нововолинськ визначено перевізника ПрАТ «Володимир-Волинське АТП – 10707».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні