--> Кривицький назвав Садового реальним кандидатом в президенти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кривицький назвав Садового реальним кандидатом в президенти

2
3
Кривицький назвав Садового реальним кандидатом в президенти
Екс-мер Луцька Антон Кривицький заявив, що імпонує зваженій політичній позиції меру Львова Андрію Садовому.

Він наголосив, що йому до вподоби уміння Андрія Садового аналізувати сучасну діяльність і займати тверду, а головне самостійну позицію. Про це Антон Кривицький заявив у своєму дописі в мережі Фейсбук.

«Я вважаю - за такими і майбутнє, якщо не похитнеться під впливом штучних штормів. В принципі – це реальний кандидат в президенти, тому, що управлінець і Українець! Його попередня і сьогоднішня позиції – це об’єднуюча парадигма для України», - заявив Антон Кривицький.

Колишній мер зауважив, що особисто знайомий з Андрієм Садовим і уважно слідкує за його діяльністю. Тож, прочитавши інтерв’ю з львівським мером, він відзначив, що його варто поважати вже за те що зробив трамвайну лінію до спального мікрорайону, а це говорить про його не тільки ділові якості,а й про вміння робити серйозні поступки.

Також Антон Кривицький зауважив, що за його каденції зробили тролейбусну лінію до Гаразджи.

«Те, що він сьогодні має проблеми із сміттям, можна порадити – всю цю історію як зигзаг невдачі, можна повернути в пряму висхідну лінію. Є можливість по новому подивитись на проблему і вирішити на самому сучасному рівні (як колись було в Алчевську) і бути прикладом для інших міст», - висловив сподівання екс-мер Луцька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого він не розказує про свою діяльність.Віддав безкоштовно приватникам котельню на Карбишева.Тепер в лучан проблеми.Пороздавав землю безкоштовно(в чому є сумнів).Готель Україна віддав приватникам і т.д.
Відповісти
Готель "Україна" віддав не просто приватникам а мені та мому куму Алфьорову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні