--> Новобудова на Липинського,11 вражає оригінальністю та сучасним дизайном під’їздів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новобудова на Липинського,11 вражає оригінальністю та сучасним дизайном під’їздів

5
1100
Новобудова на Липинського,11 вражає оригінальністю та сучасним дизайном під’їздів
За кілька днів дев’ятиповерхівка, що по вулиці Липинського,11 офіційно стане житловим будинком – його здадуть в експлуатацію. Забудовник ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» за плечима має чимало новобудов, однак будинок на Липинського – особливий, а у дечому навіть експериментальний.

Перший заступник генерального директора ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ірина Патлашинська каже, що в облаштуванні під’їздів, їхньому дизайні використовувалися новації, підглянуті за кордоном, яких ще у Луцьку не зустрінеш.

LED-ОСВІТЛЕННЯ ПІД’ЇЗДІВ

«Оформлення під’їздів на Липинського, 11 – то наше нове дизайнерське рішення. Ми їздимо закордон, відстежуємо останні новинки, намагаємось по-сучасному підходити до оздоблювальних робіт. На жаль, не все, що хотілося б, ми можемо використати у наших будинках (мова йде про певні дороговартісні речі), оскільки все моментально крадеться. Тому ми шукаємо оптимальне співвідношення якості, дизайну, ціни. Із освітленням під’їздів на Липинського, 11 ми ризикнули. Це сучасна ідея, LED-лампи, виробник яких дає 5 років гарантії, вони дають набагато більше світла і їх не так легко поцупити з під’їзду, як звичайну лампочку», - розповіла Ірина Вікторівна.


МАРМУРОВІ ПЛИТИ

Використання мармурових плит на вуличних сходах та навколо ліфта – ідея теж привезена з-за кордону.

Зі слів пані Патлашинської, відтепер ця зона не потребуватиме обслуговування десятки років, бо це надійно і навряд чи комусь вдасться на ній щось видряпати, залишити автограф чи підпалити. Крім того, з точки зору дизайну використання мармуру додає житловому будинку своєрідної «родзинки».

Плитка, вкладена у під’їзді, - якісний грес, витримує значні навантаження, має шершаву поверхню, що мінімізує можливість послизнутися на ньому.


БУДИНОК – ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИЙ ТА УТЕПЛЕНИЙ

«Ми багато будуємо, тому ретельно перевіряємо будматеріали – цеглу, перекриття, блоки, панелі тощо. Для цього замовляємо спеціальну експертизу на будівельні матеріали, зокрема, чи не є вони радіаційними… Усі будинки від «Луцьсантехмонтаж №536» , в тому числі і той, що на Липинського,11, збудований із червоної керамічної цегли, утеплені пінопластом… Ми мріємо про те, щоб вхідні двері у під’їзди були скляними, але ще поки не ризикуємо, зважаючи на ментальність наших людей. Тому перші вхідні двері металеві, другі – металопластикові, які добре утримують тепло, не випускаючи його назовні», - повідала Ірина Патлашинська.

Кожна квартира оснащена якісним котлом, який працює на опалення і для обігріву води. До речі, котли ставляться потужніші, ніж того вимагає квадратура квартири. Приміром, в однокімнатній квартирі при її площі 45 кв. м. встановлений котел, розрахований для приміщення площею у 150-200 квадрометрів, - для того, щоб нагріти більший об’єм води, якої б вистачало для усіх членів сім’ї.

З КВАРТИРОЮ МОЖНА ПРИДБАТИ І КЛАДОВЕ ПРИМІЩЕННЯ

Саме з будинків на Липинського,11 та на Набережній, 8 будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж № 536» започаткувала продаж кладових приміщень між поверхами.

«Нам відомо, які часом бої розгортаються між мешканцями новобудов за ті кілька метрів. Тому почали практикувати і продаж кладовок. Покупці разом із правом власності на квартиру отримують і документ на це приміщення, що унеможливлює сусідські «розборки», - розповіла заступниця гендиректора.

До слова, у будинку на Липинського,11 наявні і підвальні приміщення, щоправда їх продажем забудовник не займається. Справедливий розподіл підвалів між мешканцями – за створеним у майбутньому ОСББ.


ГАРАНТІЇ ВЛАСНИКАМ НОВИХ КВАРТИР

Будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж № 536» гарантує майбутнім власниками помешкань підведення та підключення усіх комунікацій у квартиру – електрику, газо-, водопостачання, каналізацію, точки доступу до інтернету, лічильники води та електроенергії .

Ретельно дбає забудовник і про благоустрій території навколо будинку.

«Благоустрій, дитячий майданчик, парковка – це стандарт для наших будинків. Є звичайно будівельні фірми, які лише йдуть до цього, але у нас вже є чітко відпрацьований перелік того, що має бути біля будинку, - а це повністю облаштована територія», - наголосила Ірина Патлашинська.

ЦІНОВА ПОЛІТИКА

«Ціни на квартири у наших будинках – повністю конкуренті, ми не гонимося за найдешевшою ціною, але й не ставимо високих цін. Орієнтовна вартість квадратного метру - 12 тисяч гривень, але завжди можна говорити про знижку, бо робота із кожним клієнтом ведеться індивідуально», - розповіла пані Ірина.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і де ви такі будинки в Європі бачили? ззовні повний Радянський союз
Відповісти
А доїзд до будинку який? Чому не говорять, що майже грунтова дорога.
Відповісти
там не дорога, а напрямок. Чоботи арипібно гумові, щоб дійти до дитсадка.
Відповісти
Це кому ці бараки будують?
Я собі будинок збудую і ніколи в цьому бараці не буду жити. Бажаю щоб ти сама і твої діти в цьому гето жили!!!!
Відповісти
Звичайна проплачена реклама.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні